Φεστιβάλ / Βραβεία

«Hair Love»: Δείτε το animated short που κέρδισε το Οσκαρ

στα 10

Ολοι έχουν δικαίωμα στα μαλλιά που θέλουν. Οσο ατίθασα κι αν είναι

Flix Team
«Hair Love»: Δείτε το animated short που κέρδισε το Οσκαρ

Σκηνοθετημένο από τον Μάθιου Α. Τσέρι, το «Hair Love» είναι η ιστορία ενός πατέρα που θα πρέπει να χτενίσει για πρώτη φορά την μικρή του κόρη, αλλά είναι κάτι παραπάνω από μια χαριτωμένη, τρυφερή οικογενειακή στιγμή.


Oscars 2020 | Στην 92η τελετή απονομής των Βραβείων Οσκαρ έγινε της... Κορέας

Oscars 2020 | Δείτε όλους τους ευχαριστήριους λόγους και τις στιγμές που αξίζει να θυμάστε


«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εκπροσώπηση έχει σημασία ιδιαίτερα στα καρτούν» είπε στην παραλαμβάνοντας το βραβείο η παραγωγός Κάρεν Ρούπερτ Τόλιβερ. «Επειδή τα κινούμενα σχέδια, αυτό είναι οι πρώτες ταινίες που βλέπουμε κι αυτές διαμορφώνουν τη ζωή μας το τι σκεφτόμαστε και πώς βλέπουμε τον κόσμο».

Και για να κάνουν το μήνυμά τους πιο δυνατό, η παραγωγός και ο σκηνοθέτης είχαν μαζί τους στα Οσκαρ τον νεαρό ΝτιΑντρε Αρνολντ στον οποίο ζητήθηκε από το λύκειο του στο Τέξας, να κόψει τα dreadlocks του αν ήθελε να παραστεί στην αποφοίτησή του.

hair love oscars 607

Γιατί και τα μαλλιά είναι δικαίωμα. Δείτε ολόκληρο το «Hair Love» στο βίντεο.



Είδαμε την 92η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ ζωντανά στην COSMOTE TV. Δείτε απόψε ξανά την τελετή μονταρισμένη και υποτιτλισμένη στα ελληνικά στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD από τις 19.30 με το pre show και στις 21.00 η 92η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.


Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix


Tags: in short