Buzz

Η Τζέσικα Τσαστέιν και ο Τζόελ Ετζερτον έχουν «His» και «Hers» ταινίες!

στα 10

Εκείνος κι εκείνη, οι πιο πολυσυζητημένοι νέοι ηθοποιοί της χρονιάς που πέρασε, θ' αφηγηθούν την ιστορία ενός ζευγαριού σε δυο ταινίες, μια από τη δική της πλευρά και μια από τη δική του.

Η Τζέσικα Τσαστέιν και ο Τζόελ Ετζερτον έχουν «His» και «Hers» ταινίες!

Είναι κι οι δύο από τους πιο θεαματικά ανερχόμενους ηθοποιούς της χρονιάς που τρέχει. Εκείνη εμφανίστηκε από το πουθενά κι έφτασε μέχρι τα Οσκαρ, εκείνος πρωταγωνίστησε στο «Warrior» και γυρίζει τώρα τον «Υπέροχο Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν, δίπλα στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Ποιο θα είναι αθροιστικά το hype αν οι δύο ηθοποιοί αν ενώσουν τις δυνάμεις τους;

Η ταινία που θα πραγματοποιήσει αυτό το πείραμα είναι… δύο ταινίες: το «The Disappearance of Eleanor Rigby: Hers» και το «The Disappearance of Eleanor Rigby: His». Οι ταινίες θα καταγράφουν την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού σε κρίση. Οπως είναι αυτονόητο, η μία ταινία θα αφηγείται τα γεγονότα από την πλευρά «εκείνης» και η άλλη «εκείνου».

Η ιδέα, το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Νεντ Μπένσον, 33 χρόνων Νεοϋορκέζο που θα κάνει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του – ή, μάλλον και τις δύο πρώτες μαζί!

Αυτό που ανυπομονούμε να μάθουμε είναι πώς συνδέονται οι δύο ταινίες με το τραγούδι των Beatles. Κρύβουν όλοι οι γάμοι μοναξιά; All the lonely people, where do they all belong…