Buzz

Η Σκάρλετ Γιόχανσον κερδίζει αμοιβή ρεκόρ για το sequel των «Avengers»

στα 10

Για να δεχτεί να πρωταγωνιστήσει ως «Μαύρη Χήρα» στο sequel των «Avengers», η Σκάρλετ Γιόχανσον πληρώθηκε 20 εκατομμύρια δολάρια, αμοιβή που την τοποθετεί στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών στο Χόλιγουντ.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον κερδίζει αμοιβή ρεκόρ για το sequel των «Avengers»

Η Σκάρλετ τα κατάφερε περίφημα ως Νατάσα Ρομανοφ, ή καλύτερα ως «Μαύρη Χήρα», την μόνη ηρωίδα στην ανδροκρατούμενη παρέα των υπερηρώων «Εκδικητών». Για αυτό και οι παραγωγοί αποφάσισαν να την κλειδώσουν για το sequel της ταινίας, δίνοντας κάτι παραπάνω από τις τιμές που κυκλοφορούν στη χολιγουντιανή πιάτσα για τις γυναίκες πρωταγωνίστριες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post», η Σκάρλετ παρέλαβε επιταγή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να ξαναγλυστρίσει στην μαύρη βινύλ φόρμα της κοκκινομάλλας «Χήρας». Η εφημερίδα τόνισε ότι στην Σκάρλετ εν μέρει οφείλεται και η εισπρακτική επιτυχία της ταινίας, καθώς το κοινό παθιάστηκε μαζί της, ενώ ταυτόχρονα ενθουσίασε και τους δύσκολους κριτικούς.

Κάπως έτσι λοιπόν η 28χρονη σταρ παίρνει τα ινία από την Αντζελίνα Τζολί που για τον «Τουρίστα» κατείχε το ρεκόρ με αμοιβή 19 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ τρίτη και με διαφορά ακολουθεί η Κρίστεν Στιούαρτ που πήρε 12.5 εκατομμύρια δολάρια για το τελευταίο μέρος των «Twilight».

Mόνο που ο «Τουρίστας» της Αντζελίνας έφερε πίσω στα ταμεία 278 εκατομμύρια δολάρια (από παγκόσμιες εισπράξεις), ενώ οι «Avengers» συγκέντρωσαν... έξι (6!) φορές το ποσό: 1.355 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως! Τρίτη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία όλων των εποχών (μετά το «Avatar» και τον «Τιτανικό»).

Τι λέτε; Τα αξίζει τα χρήματά της; Πατήστε το play στο βίντεο που ακολουθεί...

Ο,τι θέλετε να μάθετε για τους «Avengers» εδώ!


<