Buzz

H Σαντάκο επιστρέφει. Και είναι τρισδιάστατη!

στα 10

Δεκατρία χρόνια μετά, το «Ring» επιστρέφει. Τρισδιάστατο, πιο τρομακτικό από ποτέ και εγκαταλείποντας για πάντα τη βιντεοκασέτα που άλλαξε την ιστορία του σύγχρονου κινηματογραφικού τρόμου!

H Σαντάκο επιστρέφει. Και είναι τρισδιάστατη!

Δεκατρία χρόνια πριν ήταν μια βιντεοκασέτα. Μόλις την έβλεπες χτυπούσε το τηλέφωνο. Και μετά ήσουν νεκρός. Δεκατρία χρόνια μετά, το «Ring» του Χίντεο Νακάτα επιστρέφει για να δοκιμάσει την αντοχή του στη ψηφιακή εποχή.

Ενας δάσκαλος γυμνασίου θορυβείται από τις φήμες για ένα αληθινό ντοκουμέντο από μια αυτοκτονία που κυκλοφορεί στο Ιντερνετ και που όταν το βλέπεις σου γεννιέται η επιθυμία να κάνεις και εσύ το ίδιο. Χωρίς να δώσει πολλή σημασία στις φήμες, ο Ακάνε, όμως, θα ανησυχήσει πραγματικά όταν μια μαθήτρια του θα αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο. Μαζί με το αγόρι της κοπέλας, ο Ακάνε θα ξεκινήσει την ερευνα για να ανακαλύψει τον άντρα που βρίσκεται μέσα στο ντοκουμέντο. Οι έρευνες τους θα τους οδηγήσουν στον Κασιγουάντα, ο οποίος θέλει να επαναφέρει στη ζωή την κατάρα της Σαντάκο...

Ετοιμο για να βγει στις αίθουσες της Ιαπωνίας τον Μάιο, το «Sadako 3D» υπογράφει στη σκηνοθεσία ο Τσουτόμου Χαναμπούσα, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Κότζι Σουζούκι, υπεύθυνος για το «Ringu» στο οποίο βασίστηκε η πρώτη αυθεντική ταινία του Χιντεό Νακάτα, αλλά και οι συνέχειες της.

Οι φανατικοί βλέπουν ξανά και ξανά το teaser που μπορείτε και εσείς να δείτε παρακάτω, ελπίζοντας πως η viral εποχή θα φερθεί καλά στο μύθο της πιο επιδραστικής ταινίας τρόμου των τελευταίων δεκαετιών!

Tags: RINGU, RING