Buzz

H Ντιάμπλο Κόντι σκηνοθετεί!

στα 10

H βραβευμένη με Οσκαρ σεναριογράφος (Juno, 2007) θα έχει την ευκαιρία να σκηνοθετήσει το επόμενο σενάριό της «Lamb of God»

H Ντιάμπλο Κόντι σκηνοθετεί!

Η Ντιάμπλο Κόντι είχε ευχάριστα νέα. Η εταιρία παραγωγής Mandate Pictures (συνεργάτες και στο «Juno» που τους απέφερε 227 εκ. δολάρια σε παγκόσμιες πωλήσεις) δεν αγόρασε απλά το επόμενο σενάριό της, αλλά της έδωσε και το πράσινο φως να το σκηνοθετήσει η ίδια.

Πρόκειται για την κωμωδία «Lamb of God» που ακολουθεί το ταξίδι μίας συντηρητικής, θρησκόληπτης γυναίκας η οποία επιβιώνει ενός αεροπορικού δυστυχήματος και αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της στο αμαρτωλό Βέγκας. Η Κόντι εκτός από σενάριο και σκηνοθεσία θα αναλάβει και χρέη executive producer, μαζί με τον πρόεδρο της Mandate Pictures, Νέιθαν Καχέιν.

Το καστ της ταινίας αναζητείται και κυρίως η πρωταγωνίστρια που θα πρέπει να μας πείσει για την μεταμόρφωση από το θεάρεστο στο αμαρτωλό.

Ανυπομονούμε και προσδοκούμε κάτι καλό, παρόλο που η πένα της Κόντι (αν εξαιρέσει κανείς την ιδιοσυγκρασιακή τηλεοπτική σειρά «The United States of Tara») μας έχει τελευταία απογοητεύσει. Ούτε το «Jennifer’s Body», ούτε το «Burlesque» ακολούθησαν επάξια τον οσκαρικό θρίαμβο του «Juno».