Industry

Η Νικόλ Κίντμαν «αγρίεψε»!

στα 10

Ζήλεψε φαίνεται η Νικόλ Κίντμαν από το ένδοξο παρελθόν της Μέριλ Στριπ στο «Πέρα από την Αφρική» και της Σιγκούρνι Γουίβερ στο «Γορίλλες στην Ομίχλη» και αφού κυνήγησε με νύχια και με δόντια το ρόλο της περιβαλλοντολόγου Ντάφνε Σέλντρικ, ετοιμάζεται τώρα να ψωνίσει για...σαφάρι μεριά.

Η Νικόλ Κίντμαν «αγρίεψε»!

Μια ταινία για τη ζωή και το έργο της Ντάφνε Σέλντρικ, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στην προστασία της πανίδας της Κένυας και έγινε γνωστή από την φόρμουλα που εφήυρε προκειμένου να μπορεί να ταίζει τα μικρά ελεφαντάκια, ήταν στα σκαριά εδώ και χρόνια.

Ανάμεσα στις πιο ισχυρές διεκδικήτριες του ρόλου είχαν ακουστεί τα ονόματα της Τζούλια Ρόμπερτς και της Κέιτ Γουίνσλετ, αλλά όλοι ήταν σχεδόν σίγουροι πως η Νικόλ Κίντμαν θα κατάφερνε να ισοπεδώσει τις αντιπάλους της και να κερδίσει τον πολυπόθητο - και οσκαρικό, γιατί να το κρύψουμε, άλλωστε; - ρόλο.

Γεγονός που τώρα επιβεβαιώθηκε αφού, εκτός από την Κίτνμαν, ανακοινώθηκε και το όνομα του Φίλιπ Νόις («Salt») ως σκηνοθέτη, αλλά και η συμμετοχή του National Geographic, όπου με τους δύο φωτογράφους του, τον Ντέρεκ και Μπέβερλι Τζούμπερτ θα φιλοξενήσει στις σελίδες του εικόνες από τη Φύση της Κένυα και τα γυρίσματα της ταινίας.

Η παραγωγή της ταινίας προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2012 στην Αφρική με σκοπό να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

Η Κίντμαν, ωστόσο, δεν θα μείνει μέχρι τότε χωρίς δουλειά αφού μέσω της εταιρείας της, Blossom Films αγόρασε τα δικαιώματα του best - seller «The Family Fang» του Κέβιν Γουίλσον με σκοπό να πρωταγωνιστήσει η ίδια στην περίεργη ιστορία δύο perfromance artists που ανάγκαζαν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στα παράξενα καλλιτεχνικά τους σχέδια και τι ακριβώς συμβαίνει όταν μετά από χρόνια αυτά επιστρέφουν στο σπίτι των γονιών τους.

Κι αυτό άγριο το λες...