Buzz

H νέα μάσκα του Amazing Spider-Man!

στα 10

Με τον λογαριασμό στο Twitter του Μαρκ Γουεμπ να είναι αυτή τη στιγμή το πιο σίγουρο μέρος για να μάθουμε όλα όσα αποκαλύπτει η παραγωγή του δεύτερου «Amazing Spider-Man», να όλα όσα φέρνουν ξανά τον Πίτερ Πάρκερ στην επικαιρότητα...

H νέα μάσκα του Amazing Spider-Man!

Μπορεί η ημερομηνία εξόδου του στις αίθουσες να είναι ακόμη μακριά (Μάιος του 2014), το «The Amazing Spider-Man 2», όμως, έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματά του, στην πρώτη ταινία όλης της σειράς που θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη.

Ο Αντριου Γκάρφιλντ και η Εμα Στόουν επιστρέφουν στην ιστορία που θέλει τον Πίτερ Πάρκερ αντιμέτωπο με τον Electro που τον υποδύεται ο Τζέιμι Φοξ, τον «Ρινόκερο» που υποδύεται ο Πολ Τζιαμάτι αλλά και τον Χάρι Οσμπορν που υποδύεται ο Ντέιν ΝτεΧάαν, ενώ στο φιλμ θα παίζουν ακόμη η Σειλέν Γούντλεϊ και η Σάλι Φιλντ.

Ο σκηνοθέτης του «Τhe Amazing Spider-Man 2» φροντίζει για το πρώιμο promotion της ταινίας αποκαλύπτοντας μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter εικόνες από την προετοιμασία και τα γυρίσματα, αλλά και σημαντικά στοιχεία για το νέο επεισόδιο στην κινηματογραφική ζωή του Πίτερ Πάρκερ, όπως για παράδειγμα ένα βίντεο δευτερολέπτων με τη νέα μάσκα του Spider-Man.

2

Ακολουθήστε τον για να παρακολουθείτε βήμα προς βήμα την επιστροφή του «Τhe Amazing Spider - Man».

Διαβάστε ακόμη: