Buzz

Η Ναόμι Γουοτς είναι έτοιμη για το Οσκαρ της: πρώτο τρέιλερ για το «Diana»

στα 10

Τα βρετανικά ταμπλόιντ ετοιμάζονται να ξεσαλώσουν, η Ακαδημία μπορεί από τώρα να κρατήσει μια θέση για τη Ναόμι Γουοτς στον Α' Γυναικείο Ρόλο και το παλάτι έχει ήδη κρυμμένους άσους στο μανίκι του. Το πρώτο τρέιλερ του «Diana» του Ολιβερ Χιρσμπίγκελ είναι εδώ, αποθεώνοντας την κάποτε πιο διάσημη γυναίκα στον πλανήτη.

Η Ναόμι Γουοτς είναι έτοιμη για το Οσκαρ της: πρώτο τρέιλερ για το «Diana»

Είναι σαφές γιατί η Ναόμι Γουοτς δέχθηκε να παίξει το ρόλο της πριγκίπισσας Νταιάνα στο βιογραφικό φιλμ του Ολιβερ Χιρσμπίγκελ μετά την έξοδο από το πρότζεκτ της Τζέσικα Τσαστέιν (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Οπως είναι σαφές γιατί ο ίδιος ο σκηνοθέτης της «Πτώσης» διάλεξε τη Ναόμι Γουοτς, όχι τόσο για την φυσική ομοιότητα της με την Λαίδη Ντι, αλλά γιατί γνώριζε εκ των προτέρων πως αν υπάρχει μια ηθοποιός αυτή τη στιγμή στον πλανήτη που μπορεί να είναι ταυτόχρονα εύθραυστη και δυναμική, τραγική και μεγαλειώδης, αυτή είναι η 44χρονη Βρετανο - Αυστραλή.

Το «Diana» αφηγείται τη σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Δρ. Χάσνατ Καν (τον υποδύεται ο Ναβίν Αντριους, γνωστός από το «Lost» και τον «Αγγλο Ασθενή»), που διήρκεσε από το 1995 έως και λίγους μήνες πριν το θάνατο της το 1997 και σύμφωνα με όσους έχουν διαβάσει το σενάριο πρόκειται για μια όχι και τόσο κολακευτική εικόνα της πριγκίπισσας, αφού την παρουσιάζει ως μια τραυματισμένη γυναίκα που, όχι μόνο πληγώθηκε βαθιά από το χωρισμό της με τον Καν, αλλά τα έφτιαξε με τον Ντοντι Φαγιέντ προκειμένου να τον κάνει να ζηλέψει.

Στο πρώτο τρέιλερ - που θυμίζει περισσότερο τηλεταινία του Lifetime - χτίζεται από την αρχή το πορτρέτο μιας μυθικής γυναίκας, χωρίς λόγια, αλλά με τις πολλές μεταμορφώσεις της Λαίδης Νταιάνα, από κοσμικό icon σε μια μεγάλη φιλάνθρωπο και από μια ερωτευμένη γυναίκα σε μια τραγική προσωπικότητα.

Δείτε το παρακάτω μαζί με μια σειρά νέες φωτογραφίες και στοιχηματίστε από τώρα για μια υποψηφιότητα της Ναόμι Γουοτς στα επερχόμενα Οσκαρ.

2

3

4

5

6

7

8

9

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Diana».