Buzz

H Λου Ντουαγιόν τραγουδά

στα 10

Κόρη της Τζέιν Μπίρκιν και του σκηνοθέτη Ζακ Ντουαγιόν, ετεροθαλής αδελφή της Σαρλότ Γκενσμπούργκ, άγριο παιδί του γαλλικού σινεμά και μοντέλο για μερικές αληθινά σέξι φωτογραφίες, η Λου Ντουαγιόν δοκιμάζει τώρα τα ηδυπαθή χείλη της και στο τραγούδι.

H Λου Ντουαγιόν τραγουδά
Φωτό: Ινές Βαν Λαμσβίρντε & Βινούντ Ματαντίν

Ενα ψάξιμο στο διαδίκτυο για φωτογραφίες της, πιθανότατα θα σας φέρει πίσω περισσότερες εικόνες χωρίς τα ρούχα της παρά με αυτά όμως, η Λου Ντουαγιόν έχει ένα καλλιτεχνικό γονίδιο που την ανυψώνει σε κάτι παραπάνω από μια ακόμη λολίτα στην λαμπρή παράδοση του γαλλικού σινεμά.

Με ρόλους σε ταινίες όπως το «Polisse» της Μαιγουέν, το (ατυχές) ρημέικ του «Sisters» του Μπράιαν Ντε Πάλμα, το «Go Go Tales» του Εϊμπελ Φεράρα, η Λου Ντουαγιόν έχει δουλέψει εξίσου στη Γαλλία όσο και στην Αμερική.

Με την επόμενη ταινία της να είναι το «Un Enfent de Toi» σε σκηνοθεσία του πατέρα της, η Λου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο, σε παραγωγή του Ετιέν Νταό. Ο τίτλος του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά ξέρουμε ότι η ίδια έχει γράψει την μουσική και τους στίχους και ότι σχεδόν όλα τα τραγούδια θα είναι στα αγγλικά.

Το πρώτο single «I.C.U» θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά μπορείτε να το ακούσετε πιο κάτω για να διαπιστώσετε ότι η Λου εκτός όλων των άλλων έχει και φωνή και ταλέντο!