Buzz

Λάνα Ντελ Ρέι: σταματάει την μουσική για χάρη του σινεμά!

στα 10

Σε συνέντευξή της στην Vogue Αυστραλίας, η Λάνα Ντελ Ρέι αποκαλύπτει το παιδικό της όνειρο και τα σχέδιά της να το πραγματοποιήσει: να γράφει κινηματογραφικά σενάρια κι όχι μουσική. Από όσα δηλώνει μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει!

Λάνα Ντελ Ρέι: σταματάει την μουσική για χάρη του σινεμά!
Ο κόσμος του Χόλιγουντ ήταν πάντα το όνειρό της...

Στο τεύχος Οκτωβρίου της Αυστραλέζικης Vogue, η indie queen Λάνα Ντελ Ρέι πετάει μία μικρή βόμβα: θα αποσυρθεί από την μουσική για χάρη του σινεμά. «Οταν πρωτοξεκινούσα, το όνειρό μου ήταν να γίνω σεναριογράφος. Αυτό κάνω τώρα λοιπόν, και είμαι απίστευτα χαρούμενη. Το σινεμά είναι η ευτυχία μου. Ελπίζω να μπορέσω να δικτυωθώ στην κινηματογραφική βιομηχανία. Θα ήθελα να μείνω εκεί...»

Η «Blue Jeans» τραγουδοποιός και πρόσωπο της H&M και κάθε μελαγχολικού εφηβικού δωματίου, είπε μάλιστα ότι το να τραγουδάει live δεν είναι το δυνατό της σημείο. «Το να ξέρω πώς να φροντίσω ένα τραγούδι στο στούντιο είναι κάτι που το κάνω καλά. Οταν ανεβαίνω στη σκηνή, δεν το' χω! Πολλές φορές γονατίζω γιατί φοβάμαι ότι θα φανεί ότι τρέμουν τα γόνατά μου, ή αγγίζω το κοινό γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...»

Οταν ρωτήθηκε για την απόφασή της να παρατήσει την μουσική, η Λάνα είπε ότι δεν είχε πια τίποτα άλλο να προσθέσει. «Εχω πει τα πάντα που ένιωθα την ανάγκη να πω, πριν ακόμα βγει ο δίσκος. Θεέ μου, έχω μιλήσει με αυτές τις συνεντεύξεις, περισσότερο από όσο έχω μιλήσει στη ζωή μου».

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι το σινεμά δεν είναι απλά το μέλλον, αλλά το παρόν της - χωρίς να αποκαλύπτει σε τι σενάριο ακριβώς δουλεύει ή με ποιον συνεργάτη στη σκηνοθεσία.

Εντύπωση μας κάνει, πάντως γιατί θα την είχαμε να ασχολείται με την μόδα.

Η ίδια όμως πιστεύει ότι δεν είναι fashion icon: «Ποτέ δεν εκφράστηκα μέσω της μόδας. Ναι, μου αρέσουν τα λουλούδια στα μαλλιά μου. Ναι, μου αρέσουν οι άντρες που φορούν δερμάτινα μπουφάν. Αλλά μέχρι εκεί. Από τότε που ήμουν μικρή, τα γούστα μου έμειναν ίδια: μου αρέσει να φοράω λευκά, παλιές γούνες και χρυσό...»

Αχ πραγματικά ελπίζουμε, το γούστο της στο σινεμά να μην είναι ...παρόμοιο.