Buzz

Η Κάτνις Εβερντιν είναι μια κούκλα. Κυριολεκτικά!

στα 10

Τι έλειπε από τα κουκλόσπιτα των μικρών κοριτσιών σε όλο τον κόσμο; Μια Μπάρμπι ικανή να αντέξει την πείνα και την εξάντληση και αναγκασμένη να σκοτώσει συνομήλικούς της προκειμένου να επιβιώσει. Σας παρουσιάζουμε την Μπάρμπι Κάτνις.

Η Κάτνις Εβερντιν είναι μια κούκλα. Κυριολεκτικά!

Μπορεί οι λέξεις, μαχητική, έξυπνη, ηρωίδα, να μην είναι οι πρώτες που έρχονται στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι την κούκλα της Mattell, τα πράγματα όμως πρόκειται να αλλάξουν με την καινούρια της Μπάρμπι που απεικονίζει την ηρωίδα των βιβλίων της Σούζαν Κόλινς, όπως την είδαμε στην οθόνη στο κινηματογραφικό «Hunger Games».

Με την ταινία του Γκάρι Ρος να έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στην Αμερική και το φιλμ, τα βιβλία και οι ήρωες του να έχουν ήδη καταχωρηθεί ως τα υλικά του νέου παγκόσμιου φαινόμενου της ποπ κουλτούρας, η κίνηση της Mattell μοιάζει αν όχι αναπόφευκτη, τότε σίγουρα έξυπνη.

Οπως επίσης και η απόφασή της να μην ντύσει την Κάτνις με την φλεγόμενη τουαλέτα της, αλλά με την στολή της μάχης: «Επέλεξα να την ντύσω με τα ρούχα που φορά στην αρένα, καθώς εκεί είναι που εκτυλίσσεται η δράση και είναι μια στολή που οι fan της ταινίας αναγνωρίζουν αμέσως» λέει ο ο σχεδιαστής της Mattell Μπιλ Γκρίνινγκ. «Ελπίζω ότι οι πιστοί της ταινίας θα εκτιμήσουν την σημασία στη λεπτομέρεια που της δώσαμε. Το μινιμαλιστικό στιλ της κούκλας και τις μικρές λεπτομέρειες, όπως την χαλαρά πλεγμένη κοτσίδα της και την έλλειψη μέικ απ, λεπτομέρειες που εκπροσωπούν τον ηρωικό χαρακτήρα της Κάτνις».

Η κούκλα είναι διαθέσιμη για προ παραγγελίες, αλλά αν ανυπομονείτε θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο. Αναμένουμε σύντομα και άλλους χαρακτήρες, όπως τον Πίτα με ένα καμένο καρβέλι ανα χείρας, ή τον Χέιμιτς Αμπερνάθι με ένα μπουκάλι σκοτς!