Buzz

Η Εμα Γουάτσον είναι η Πεντάμορφη

στα 10

Μετά βίας έκλεισε μια εβδομάδα από την έξοδο του τελευταίου Χάρι Πότερ στις αίθουσες και η Εμα Γουάτσον, συγκροτημένη και μεθοδική σαν την Ερμιόνη, έχει στην τσέπη τον επόμενο πρωταγωνιστικό της ρόλο.

Η Εμα Γουάτσον είναι η Πεντάμορφη

Ενώ «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος Β’» έχει μόλις ξεκινήσει την εντυπωσιακή του πορεία στις αίθουσες, η Εμα Γουάτσον φροντίζει για το μέλλον της.

Εκτός από τη θέση της ως μούσα του οίκου Burberry και δεύτερους ρόλους στις προσεχείς ταινίες «My Week With Marilyn» και «The Perks of Being a Wallflower», και εκτός από… τα μαθήματά της, η Εμα Γουάτσον έκλεισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον οποία θα επανέλθει στη μεγάλη οθόνη και είναι πάλι παραμύθι.

Αλλά όχι ό,τι κι ό,τι παραμύθι: θα είναι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», της Disney, μεν, αλλά με σκηνοθέτη, δε, τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, γεγονός που εγγυάται μια πιο σκοτεινά ρομαντική εκδοχή της ιστορίας.

Η είδηση ανακοινώθηκε από την παραγωγό της ταινίας, Ντενίζ Ντι Νόβι, σε συνεντεύξεις για την προώθηση του «Crazy, Stupid, Love», οπότε περισσότερα στοιχεία για την ταινία προς το παρόν δεν υπάρχουν. Επιπλέον ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο βρίσκεται στην προπαραγωγή του «Pacific Rim», περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας όπου γιγαντιαία ρομπότ στη Γη αποκρούουν επίθεση εξωγήινων.

Αλλά δέκα χρόνια περίμενε η Εμα Γουάτσον για να βάλει λίγη ποικιλία στη ζωή της, μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα.