Φεστιβάλ / Βραβεία

Η «Αγρια» Σαλώμη του Αλ Πατσίνο: δείτε το trailer!

στα 10

Στη λογική του «Looking for Richard» κινείται η νέα ταινία που σκηνοθέτησε ο Αλ Πατσίνο, βασισμένη στην παραγωγή του θεατρικού έργου του Οσκαρ Γουάιλντ – εν όψει της προβολής της στο Φεστιβάλ Βενετίας, κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer.

Η «Αγρια» Σαλώμη του Αλ Πατσίνο: δείτε το trailer!

Το «Wilde Salome» του Αλ Πατσίνο είναι από τις ταινίες του προγράμματος της Βενετίας για τις οποίες είχαμε μάθει τα λιγότερα στοιχεία. Και να που τώρα, στο ξεκίνημα του Φεστιβάλ, προέκυψε και trailer, και φωτογραφίες και περιγραφή!

Η ταινία παρακολουθεί τη διαδρομή που διένυσε ο Αλ Πατσίνο για να ανεβάσει στο Μπρόντγουεϊ το διάσημο θεατρικό έργο «Σαλώμη» του Οσκαρ Γουάιλντ (εξ ου και το Wilde στον τίτλο της ταινίας), ενώ παράλληλα εξερευνούσε την προσωπικότητα και τη ζωή του θρυλικού συγγραφέα.

Μπορεί η μπαντάνα και το υπερενεργητικό στιλ του Πατσίνο να δίνουν μια νότα κωμικότητας στο όλο εγχείρημα, αλλά ο ηθοποιός μεταδίδει αμέσως την ένταση, τον ενθουσιασμό και τη δραματικότητα της δικής του προσωπικότητας, με αποτέλεσμα να προκαλεί αμέσως το ενδιαφέρον και για την ταινία. Κρίμα που στο κλιπ αυτό δεν εμφανίζεται καθόλου η συμπρωταγωνίστριά του στην παράσταση (άρα και στην ταινία), Τζέσικα Τσαστέιν, που έκανε εκεί τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.