Buzz

H Adele θα ερμηνεύσει την Dusty Springfield!

στα 10

Κλείνουμε τα μάτια μας και μετράμε μέχρι το δέκα από την ανυπομονησία!

H Adele θα ερμηνεύσει την Dusty Springfield!

Η οσκαρική τραγουδίστρια είναι από ό,τι φαίνεται πλέον «All Cried Out». Οχι γιατί εδώ και χρόνια έχει σταματήσει να θρηνεί το χωρισμό της στα ραδιόφωνά μας και έχει προχωρήσει τη ζωή της με ένα Οσκαρ (ανάμεσα στα τόσα Grammy) να κοσμεί το τζάκι της. Αλλά γιατί της έγινε πρόταση να ερμηνεύσει μία θρυλική pop & soul ντίβα στην κινηματογραφική της βιογραφία: την Dusty Springfield!

Η Rock and Roll Halls of Fame τραγουδίστρια που πέθανε το 1999 σε ηλικία 59 ετών, δεν ξεχώρισε μόνο για τη συγκλονιστική φωνή της, που μπορούσε να κλαίει και να γελάει στην ίδια νότα, αλλά με τα σήμα κατατεθέν ξανθά φουσκωτά μαλλιά, το βαρύ μακιγιάζ και τις τουαλέτες της έμεινε στην ιστορία ως είδωλο των Swinging Sixties.

Οι φήμες ότι ετοιμάζεται μία κινηματογραφική βιογραφία για την καριέρα, αλλά και την μυστική της ζωή, κυκλοφορούν εδώ και δύο χρόνια. Μάλιστα ο Νικ Χάραν ("Little Black Book") είχε συζητηθεί ως ο πιθανός σκηνοθέτης του πρότζεκτ, με σεναριογράφο τον Ντέιβιντ Στεν, παραγωγό του τηλεοπτικού «Boardwalk Empire». Τότε όμως ακουγόταν κάποια άλλη για πρωταγωνίστρια: η πρωταγωνίστρια του Μπρόντγουεϊ Κριστίν Τσέινογουεθ.

Φαίνεται όμως ότι δεν υπήρξαν χρηματοδότες που πείστηκαν μέσα σ' αυτή τη διετία για τη δύναμη του πρότζεκτ και οι παραγωγοί χρειάστηκαν ένα όνομα κράχτη. Κι έτσι είπαν στην Adele «Baby It's You», αντικαθιστώντας την (επίσης υπέροχη) Τσέινογουεθ.

Σύμφωνα με το ΝΜΕ η Adele συζητάει την προοπτική πολύ σοβαρά, αλλά ακόμα όλα βρίσκονται σε αρχικά στάδια παραγωγής και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Η 25χρονη τραγουδίστρια, που δεν έχει απαντήσει στις φήμες, ετοιμάζεται άλλωστε για το κινηματογραφικό της ντεμπούτο σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Θα υποδυθεί μία από τους κακούς της ταινίας «The Secret Service» του Μάθιου Βον, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φερθ, Μάικλ Κέιν και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ενώ συζητείται ακόμη η συμμετοχή των Ελτον Τζον και Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς ο Βον επιθυμεί η ταινία να είναι γεμάτη από cameo διασήμων του ευρύτερου χώρου του θεάματος.