Buzz

«Go for Sisters»: τρέιλερ για τη νέα ταινία του Τζον Σέιλς

στα 10

Το νέο φιλμ ενός από τους πρωτοπόρους του αμερικάνικου ανεξάρτητου σινεμά, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο SXSW του Τέξας.

«Go for Sisters»: τρέιλερ για τη νέα ταινία του Τζον Σέιλς

Το «Go for Sisters» είναι η ιστορία δυο γυναικών που θα μπορούσαν να είναι αδελφές. Κολλητές φίλες μεγαλώνουν μαζί, αλλά χάνονται για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Οταν θα ξανασυναντηθούν, η μια είναι αποφυλακισμένη πρώην ηρωινομανής, η άλλη η αστυνομικός στην οποία θα ανατεθεί να επιβλέπει ότι τηρούνται οι όροι της αναστολής της ποινής της. Μόνο που ακόμη κι αν η ηρωίνη αποτελεί πλέον παρελθόν για την μια από τις ηρωίδες, τα προβλήματά της δεν τελειώνουν δυστυχώς εκεί...

Ο τζον Σέιλς, ξεκίνησε απολύτως ανεξάρτητος την κινηματογραφική του καριέρα το 1979 με το «Return of the Secaucus 7» και τώρα 18 ταινίες μετά, επιστρέφει πάλι στο ίδιο σημείο.

Η καινούρια του ταινία, γυρίστηκε μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, με μπάτζετ λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια. (Διαβάστε περισσότερα εδώ.) Το πρώτο τρέιλερ μπορεί να να μην έχει τίποτα από την γυαλάδα των περισσότερων χολιγουντιανών ταινιών, ή τον ρυθμό που περιμένεις από το βασικότερο προωθητικό εργαλείο ενός φιλμ.

Ακόμη κι έτσι όμως, για μια ακόμη φορά, η καθαρή ματιά του δημιουργού του, στους ήρωες, στην ιστορία, στην κοινωνία, στον άνθρωπο μοιάζει να λάμπει ξεκάθαρη και μας κάνει για μια ακόμη φορά να θέλουμε να επιστρέψουμε, στο λιτό, «φτωχικό», μα ουσιαστικό σινεμά του.

Δείτε το τρέιλερ: