Buzz

Γνωρίστε τη Φράνσις και τη Σόφι: Τρέιλερ για το «Frances Ha» του Νόα Μπόμπακ

στα 10

Με το «Modern Love» του Ντέιβιντ Μπόουι να δίνει τον ρυθμό και την μεταδοτικη ενέργεια του φιλμ να αποδίδεται τέλεια, το τρέιλερ του «Frances Ha», ίσως σας βοηθήσει να καταλάβετε τους λόγους που ερωτευτήκαμε το φιλμ.

Γνωρίστε τη Φράνσις και τη Σόφι: Τρέιλερ για το «Frances Ha» του Νόα Μπόμπακ

Η Φράνσις και η καλύτερή της φίλη Σόφι, είναι όπως λένε «το ίδιο πρόσωπο αλλά με διαφορετικά μαλλιά». Συγκατοικούν, περνούν όλο τον καιρό τους μαζί, απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης, είναι κατά τη δική τους παραδοχή σαν «ένα γερασμένο ζευγάρι λεσβίες που δεν κάνει πια σεξ».

Μόνο που σύντομα η Σόφι θα βρει μια συγκάτοικο με ένα διαμέρισμα στον αγαπημένο της δρόμο στην Τραϊμπέκα, η Φράνσις θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σπίτι τους, την ίδια στιγμή που η θέση της στην ομάδα χορού όπου βρίσκεται δοκιμαστικά, μοιάζει να κινδυνεύει.

Οι δυο τους μοιάζουν φτιαγμένες από το ίδιο υλικό με τα κορίτσια του «Girls», μοντέρνες νεοϋορκέζες, με «προβλήματα πρώτου κόσμου», μπερδεμένες σχέσεις, γερή δόση ειρωνείας απέναντι στον κόσμο και τις ίδιες.

Κι όμως στα χέρια του Μπόμπακ και της Γκρέτα Γκέργουϊκ που υπογράφει μαζί του το σενάριο, δεν μοιάζουν στο ελάχιστο με κινούμενα κλισέ, αλλά με δυο αληθινά κορίτσια που σίγουρα δεν είναι τέλεια, αλλά δεν παύουν να είναι αξιαγάπητα.

Δείτε το τρέιλερ του φιλμ που μόλις κυκλοφόρησε, και διαβάστε ολόκληρη την κριτική του flix για την ταινία.


Tags: frances ha