Industry

Happily whatever after… Κερδίστε σε DVD τον 3ο κύκλο του «Girls»

στα 10

Από τις φίλες σου θέλεις πάντα να κρατήσεις κάτι. Ετσι κι εσείς μπορείτε τώρα να κρατήσετε κοντά σας ένα DVD του 3ου κύκλου των «Girls», λίγο πριν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Flix Team
Happily whatever after… Κερδίστε σε DVD τον 3ο κύκλο του «Girls»

Η σειρά της Λίνα Ντάναμ και του HBO άλλαξε όχι μόνο το ύφος της σημερινής τηλεόρασης, αλλά και τον τρόπο που η TV βλέπει τους ήρωές της, ακόμα και τον τρόπο που εμείς βλέπουμε τους εαυτούς μας, ακόμα κι αν δεν είμαστε 20χρονα κορίτσια.

Το «Girls» ξεκίνησε το 2012, παρακολουθώντας μια παρέα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, καθώς προσπαθούν να ξεμπερδέψουν και να σταθεροποιήσουν τη ζωή τους «ένα λάθος τη φορά».

Δείτε ακόμη: Πώς θα έμοιαζε το «Girls» αν βρισκόμασταν στη σεζόν… 38;

girls 607

Η Χάνα, επίδοξη συγγραφέας, νάρκισσος, εγωκεντρική με ξεσπάσματα γλυκύτητας και δοσίματος, η καλύτερή της φίλη, η Μάρνι, οργανωτική, υπεύθυνη και πάντα σωστή, η αθώα Σοσάνα που ακόμα σπουδάζει και η θεότρελη Τζέσα που πιάνει τη ζωή απ’ τα μαλλιά ήταν οι αρχικές ηρωίδες της σειράς που, με τα χρόνια και τις αλλαγές, γέμισαν τις ιστορίες τους και τις οθόνες μας με γέλιο, κυνισμό, τρυφερότητα, δράμα και άφθονους, εθιστικούς, ειρωνικούς αφορισμούς.

Διαβάστε ακόμη: Τι κοινό έχουν το «Girls» και ο νέος «Πόλεμος των Αστρων»;

girls 607

Ο τρίτος κύκλος του «Girls» βρίσκει τα κορίτσια ακόμα στο δρόμο προς την ενηλικίωση. Η Χάνα εξακολουθεί να παλεύει για τη σχέση της με τον Ανταμ, η Μάρνι προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της, η Σοσάνα αγωνίζεται να εξισορροπήσει τα πάρτι με τις σπουδές και η Τζέσα ψάχνει απλώς τη διαδρομή για να επιστρέψει. Ερωτας, σεξ και θάνατος βάζουν σε δοκιμασία τη φιλία των κοριτσιών σε 12 επεισόδια από τα απολαυστικότερα της σειράς.

Διαβάστε ακόμη: Οταν η «Χάνα» του «Girls» έπιασε δουλειά στην late night TV: Δείτε το βίντεο!

girls 607

Η Λίνα Ντάναμ περιγράφει την ηρωίδα της, τη Χάνα, στον 3ο κύκλο του «Girls»: «Εχει αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μπορεί ν’ αποδεχτεί την αγάπη, μπορεί να σταθεί μέσα σα μια σχέση, κάτι που πίστευε ότι δε θα συνέβαινε ποτέ. Μπορεί να υποστηρίξει τη δουλειά της και ν’ αφοσιωθεί σ’ αυτήν πραγματικά. Εχει ωριμάσει. Το ίδιο κι εγώ. Οταν γράφεις και υποδύεσαι έναν ήρωα για αρκετό καιρό, κάποια πράγματα που κάνει εκείνος σε ακολουθούν και το αντίστροφο.»

Δείτε ακόμη: Just a girl! Η Λένα Ντάναμ ποζάρει για τον Τέρι Ρίτσαρντσον

girls poster 607

Ο τρίτος κύκλος του «Girls» κυκλοφορεί σε DVD στην Ελλάδα από την Tanweer στις 17 Απριλίου με ελληνικούς υπότιτλους αλλά και σχολιασμό των συντελεστών του, σε 6 διαφορετικές επιλογές. Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα DVD προσφορά της Tanweer, στέλνοντας e-mail στο win@flix.gr με θέμα «Girls DVD», σημειώνοντας απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας για να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 20 Απριλίου. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail.