Buzz

Γιορτάζουμε και κερνάμε... σινεμά!

στα 10

Το Flix κλείνει ένα χρόνο και αντί για κέρασμα, σας πηγαίνει σινεμά. Τριακόσιοι από εσάς σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορούν την ερχόμενη Δευτέρα να δουν μια ταινία δωρεάν. Τι καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλιά μας, αλλά κυρίως αυτό που όλοι αγαπάμε: το ίδιο το σινεμά.

Flix Team
Γιορτάζουμε και κερνάμε... σινεμά!

Αποφασίσαμε ότι δεν μας ταιριάζει, αλλά δεν ταιριάζει και στους δύσκολους καιρούς ένα μεγάλο πάρτι. Θέλαμε όμως κάτι να μοιραστούμε, κάτι να κεράσουμε. Να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που καθημερινά, πολλές φορές την μέρα, κλικάρετε το Flix για την ενημέρωση και τον κινηματογραφικό σας διάλογο. Ολους εσάς που είστε το Flix.

Για αυτό αποφασίσαμε να τα πούμε στα σκοτεινά. Να σας κλείσουμε ραντεβού στην κινηματογραφική αίθουσα της γειτονιάς σας, ή τουλάχιστον της ευρύτερης περιοχής σας. Οσο ήταν δυνατό, καλύψαμε κάποια βασικά τμήματα της χωρας - εξ αρχής άλλωστε το Flix πίστεψε ότι το σινεμά είναι εξίσου σημαντικό σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Ετσι, με τη βοήθεια πολύ συνεργάσιμων αιθουσαρχών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, κερνάμε σινεμά!

Για να μπείτε στην κλήρωση για μία από τις συνολικά 150 διπλές πρόσκλησεις, στείλτε μας mail στο win@flix.gr (αναγράφοντας απαραίτητα στο subject την ένδειξη «1 χρόνος Flix»), το όνομά σας και για ποιο κινηματογράφο της λίστας που ακολουθεί, επιθυμείτε εισιτήριο! Οσοι κερδίσετε, θα ειδοποιηθείτε την Κυριακή το βράδυ με e-mail.

Χρόνια μας πολλά!

ΑΘΗΝΑ:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΤΡΑ

ΛΑΡΙΣΑ

  • Ster Pantheon Plaza (4ο χλμ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή, Πρωήν Παλιά Εθνική Οδός Λάρισας - Αθήνας)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΧΑΝΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΚΟΖΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα για τα γενέθλια του Flix.gr