Buzz

Γίνε παραγωγός σε μια μικρού μήκους ταινία!

στα 10

Η πρακτική δεν είναι καινούρια και αντικατοπτρίζει ιδανικά τη συλλογική διαδικασία που από τη φύση της είναι η δημιουργία μιας ταινίας, ειδικά σε μια εποχή όπου τα χρήματα δεν περισσεύουν για το σινεμά. Ο νεαρός, ταλαντούχος Γρηγόρης Ρέντης σας προτείνει λοιπόν να συμμετάσχετε στην μικρού μήκους ταινία του «Αποστάσεις» και ανάλογα με την συμβολή σας να εξασφαλίσετε και ένα credit executive producer!

Γίνε παραγωγός σε μια μικρού μήκους ταινία!

Ολο και περισσότερες ταινίες μικρού, αλλά και μεγάλου μήκους στρέφονται στην βοήθεια ανθρώπων που αγαπούν το σινεμά και θεωρούν πως μια μικρή (ή και μεγαλύτερη) χρηματική συμμετοχή στην προσπάθεια ενός νέου δημιουργού είναι μια επένδυση που θα πιάσει...τόπο.

O Γρηγόρης Ρέντης, ταλαντούχος νέος δημιουργός με διακρίσεις ήδη στη Δράμα αλλά και συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρόντερνταμ το 2010 (με την ταινία «Η Δύση»), αλλά και πολύτιμος συνεργάτης του Flix.gr σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη νέα του ταινία (και την πρώτη εκτός σχολής) μικρού μήκους. Η συνεισφορά σας θα είναι ανεκτίμητη και ανάλογα με το ποσό που προτίθεται κανείς να δώσει μπορείτε να γίνετε μέχρι και executive producer σε μια ταινία που απ' όσο μπορείτε να δείτε παρακάτω (στο promo τρέιλερ που φτιάχτηκε ειδικά για την προσπάθεια χρηματοδότησης της) μοιάζει κάτι περισσότερο από πολλά...υποσχόμενη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Ακολουθεί και το επίσημο κάλεσμα του δημιουργού της ταινίας, Γρηγόρη Ρέντη:

Γεια σας!

Αύριο ξεκινάμε τα γυρίσματα της πρώτης μου ταινίας μικρού μήκους εκτός σχολής, με τίτλο Αποστάσεις. Πρόκειται για μία ιστορία πατέρα-γιου και πιο συγκεκριμένα για την ιστορία του Μάρκου, ενός ναυτικού ο οποίος γυρίζει σπίτι μετά από ένα μεγάλο ταξίδι και είναι να φύγει άμεσα για το επόμενο. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα προσπαθεί να γεφυρώσει την απόσταση που τον χωρίζει από τον 8χρονο γιο του.

Είναι ένα σενάριο το οποίο δουλεύω αρκετό καιρό με αφετηρία το άγχος για τη σχέση της επαγγελματικής ζωής με την προσωπική. Με ενδιαφέρει πολύ ο τρόπος που χρησιμοποιείται η δουλειά ως δικαιολογία για να προστατευθούμε από κάτι δυνατό συναισθηματικά και πως αυτό πολλές φορές προκαλεί μία σειρά από ανεπιθύμητες συγκυρίες.

Η ταινία χρηματοδοτείται από προσωπικά κεφάλαια και από πολύ βοήθεια φίλων. Στην προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η ταινία και να γίνει υπό σωστές συνθήκες έχω ξεκινήσει μία καμπάνια στο indiegogo.com ελπίζοντας ότι όσοι πιστεύουν στην αξία της ταινίας και έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν θα έρθουν κι αυτοί στην ομάδα μας.

Βασιζόμαστε στην υποστήριξή σας γιατί σε ένα καιρό όπου το κράτος και οι φορείς έχουν εξαφανιστεί, ελπίζω ότι υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον στο να γίνονται ταινίες και τρόποι για να πραγματοποιηθούν.

Επισκεφθείτε το link στο indiegogo για να μάθετε περισσότερα για την ταινία και για το πως μπορείτε να βοηθήσετε.