Buzz

Τζορτζ Κλούνεϊ στον Τζίμι Κίμελ: απόλαυση!

στα 10

Μίλησαν για τα πάντα: πώς αισθάνεται που είναι το «freebie» στις λίστες όλων των ζευγαριών στον κόσμο, αν η Αμάλ του έκοψε τις βόλτες με τη μηχανή και τις διαβόητες φάρσες που σκαρώνουν και οι δύο. Δείτε τα βίντεο...

Τζορτζ Κλούνεϊ στον Τζίμι Κίμελ: απόλαυση!

Δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά «Η Χώρα του Αύριο» στο box office κι ο γερόλυκος πρωταγωνιστής της έχει πάρει σβάρνα τα talk shows για να την μπουστάρει. Η αλήθεια είναι ότι όποια γνώμη κι αν έχει κανείς για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, κανείς δεν μπορεί να του αρνηθεί την ακαταμάχητη γοητεία του: είναι έξυπνος, ευχάριστος, έτοιμος να πει, αλλά και να δεχθεί το punchline κάθε αστείου. Σκέτη απόλαυση στις συνεντεύξεις.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ «θα κάνει τα πάντα» για να κερδίσει η Χίλαρι Κλίντον τις εκλογές

Καλεσμένος στον Τζίμι Κίμελ λοιπόν ο Κλούνεϊ ήταν διαθετειμένος να αυτοσαρκαστεί σε όλα τα θέματα: το γάμο του, την καριέρα του, τις φάρσες που ο Κίμελ τον βάζει να κάνει σε συναδέλφους και τι αντίποινα εκείνοι επιφυλλάσσουν για αυτόν και το πώς νιώθει που είναι το «freebie» στις λίστες όλων των ζευγαριών στον κόσμο. («freebie» = το παιχνίδι των ζευγαριών που επιλέγουν έναν άνθρωπο που θα ανεχόντουσαν να τους απατήσει ο σύντροφός τους).

Δείτε επίσης: Ο Τζίμι Κίμελ παίζει παιχνίδια με τους «Avengers»

george clooney jimmy Kimmel 607

«Είναι περίεργο» είπε γελώντας. «Είναι περίεργο να σε πλησιάζουν οι άντρες, οι σύζυγοι, και να σου λένε "ξέρεις, έχουμε αποφασίσει ότι εσύ είσαι το freebie της γυναίκας μου"! Κι αν θυμάσαι Τζίμι, αυτό μού είχες πει κι εσύ όταν ήσουν παντρεμένος με την πρώην γυναίκα σου, την πρώτη φορά που με είδες!»

«Μην απορείς λοιπόν που δεν είμαστε πλέον παντρεμένοι» απάντησε γρήγορα ο Κίμελ. «Μάλιστα, εσύ ήσουν το μόνο πράγμα που συμφωνήσαμε σε όλα τα χρόνια γάμου μας...»

Κάντε ένα ευχάριστο διάλειμμα στη μέρα σας και γελάστε με την καρδιά σας:

.

.

.

Δείτε ακόμα: