Buzz

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Τζιν Γουάιλντερ

στα 10

Από τον Μελ Μπρουκς μέχρι τον Τζίμι Κίμελ, τα αντίο στον Τζιν Γουάιλντερ δεν σταματούν απ' όσους τον γνώρισαν, απ' όσους επηρέασε, απ' όσους δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Τζιν Γουάιλντερ

To tweet του 90χρονου σήμερα Μελ Μπρουκς για το αντίο στον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, Τζιν Γουάιλντερ, είναι το πιο χαρακτηριστικό ενός καταιγισμού αποχαιρετισμών στην ιδιοφυία του μεγάλου κωμικού που ξεκινήσε την καριέρα του για να κάνει τη μητέρα του να γελάει πριν καταλήξει σε έναν από τους πιο διάσημους σταρ της δεκαετίας του '70 και του '80.

Στα 83 του χρόνια, ο Τζιν Γουάιλντερ πέθανε από τη νόσο του Αλτζχάιμερ στο Στάμφορντ του Κονέκτικατ. Οπως περιγράφει ο ανηψιός του, Τζόρνταν Γουόκερ - Πέρλμαν, ο θείος του έκρυψε τη νόσο με την οποία πάλεψε τα τελευταία χρόνια γιατί δεν άντεχε στην ιδέα ενός λιγότερου χαμόγελου στον κόσμο, αναφερόμενος στα παιδιά που τον έβλεπαν ακόμη και προς το τέλος της ζωής του και του φώναζαν «να ο Γουίλι Γουόνκα», ενώ, πάλι σύμφωνα με τον ανηψιό του, πέθανε ακούγοντας το «Somewhere Over the Rainbow» από τη φωνή της αγαπημένης του, Ελα Φιτζέραλντ: «Ηταν 83 και πέθανε κρατώντας μας τα χέρια με την ίδια τρυφερότητα και αγάπη που το έκανε από τότε που τον θυμάμαι».

Διαβάστε ακόμη: Κάτι για να θυμάσαι για πάντα τον Τζιν Γουάιλντερ

Gene Wilder

Διαβάστε ακόμη: Κάτι για να θυμάσαι για πάντα τον Τζιν Γουάιλντερ