Buzz

Game of Thrones 5: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αποκαλύπτει ότι στη σειρά θα πεθάνουν ήρωες που δεν πεθαίνουν στα βιβλία!

στα 10

Αμάν! Παίρνουμε και πρωτοβουλίες τώρα Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις; Δεν σας έφταναν τα θανατικά του Τζορτζ Reaper Reaper Μάρτιν;

Game of Thrones 5: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αποκαλύπτει ότι στη σειρά θα πεθάνουν ήρωες που δεν πεθαίνουν στα βιβλία!

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν χρωστά το 50% της επιτυχίας των «A Song of Ice and Fire» βιβλίων του στους καλογραμμένους χαρακτήρες της επικής του μεσαιωνικής ιστορίας. Το άλλο μισό όμως έχει κερδιθεί από την ανελέητη πένα του: ξαφνιάζοντας και τον πιο ξερόλα αναγνώστη, ο Μάρτιν έχει εκτελέσει εν ψυχρώ αγαπημένους ήρωες και ηρωίδες με απρόβλεπτους θανάτους. Σήμερα μαθαίνουμε όμως ότι οι δημιουργοί του «Game of Thrones», της σειράς-φαινόμενο που στηρίζεται στα γκοθ βιβλία του Μάρτιν, πρόκειται να σκοτώσουν ακόμα περισσότερους ήρωες από αυτούς που ο ίδιος απήλλαξε στις σελίδες του. Και η πηγή μας είναι ο ίδιος ο συγγραφέας!

Ο Μάρτιν εμφανίστηκε το Σάββατο στα Writers Guild West Awards κι, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε στους φανς της σειράς και των βιβλίων ότι οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις (δημιουργοί της σειράς) έχουν πάρει πρωτοβουλίες που θα τους αφήσουν άφωνους!

Διαβάστε ό,τι ξέρουμε για τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο της επικής σειράς, που θα προβληθεί αποκλειστικά από τα κανάλια novacinema!

game of thrones5 1  607

«Ηρωες θα πεθάνουν. Ηρωες που δεν πεθαίνουν στα βιβλία μου θα πεθάνουν. Καλύτερα να είστε σε επιφυλακή! Ο Ντέιβιντ κι ο Νταν είναι πιο αιμοχαρείς από μένα!»

Κι όλα αυτά ως κερασάκι στην τούρτα: οι φανς ανησυχούν με το τι θα συμβεί τώρα που η σειρά έχει αρχίσει να πλησιάζει απειλητικά στο τέλος των βιβλίων (ο Μάρτιν έχει 2 ακόμα να γράψει, αλλά αργεί χαρακτηριστικά, ενώ οι τηλεοπτικές σεζόν τρέχουν). Αν λοιπόν οι τηλεοπτικοί δημιουργοί αρχίζουν και καθορίζουν τις μοίρες των ηρώων πρώτα στην μικρή οθόνη, τότε τι σημαίνει αυτό για το μέλλον τους στα άγραφα ακόμα βιβλία; Θα ακολουθήσει ο Μάρτιν ό,τι του επιβάλλουν τώρα οι σεναριογράφοι;

game of thrones5 2  607

«Εχω ακόμα δύο βιβλία να γράψω. Το ένα, ''The Winds Of Winter'', το γράφω τώρα. Το κάθε ένα όμως είναι 1500 σελίδες και έχει υλικό για πολλές τηλεοπτικές σεζόν. Το ''Game of Thrones" έχει ανανεωθεί μέχρι και την 6η σεζόν. Πιθανότητα να φτάσει μέχρι τους 8, 9 κύκλους. Στην τηλεόραση όλα είναι ρευστά. Ναι, είναι η πιο δημοφιλής σειρά αυτή τη στιγμή, αλλά θα ισχύει αυτό 3 χρόνια από σήμερα; Εγώ πάντως θα ολοκληρώσω τη σειρά των βιβλίων μου, με τελευταίο το "The Dream of Spring", ακόμα κι αν το ακυρώσουν κάποια στιγμή τηλεοπτικά...»

Το «Game of Thrones» έρχεται ξανά στις 12 Απριλίου αποκλειστικά στα κανάλια novacinema.

game of thrones the watchers on the wall episode

Διαβάστε ακόμα: