Buzz

Φωτιά, λάβα και αίμα. Η Πομπηία καταστρέφεται ξανά. Αυτή τη φορά σε 3D

στα 10

Πρώτο teaser από την ταινία του Πολ Γ. Σ. Αντερσον, «Pompeii», που υπόσχεται την πιο θεαματική καταστροφή που είδατε ποτέ!

Φωτιά, λάβα και αίμα. Η Πομπηία καταστρέφεται ξανά. Αυτή τη φορά σε 3D

Οι περισσότερες ταινίες του Πολ Γ. Σ. Αντερσον μοιάζουν με κύματα λάβας που κατακάιουν και θάβουν κάτω από την φλεγόμενη ανοησία τους την λογική, τη σινεφιλία, το καλό γούστο, οπότε το γεγονός ότι κάνει μια ταινία για την καταστροφή της Πομπηία, μοιάζει με απόλυτα λογική συνέχεια.

Εντάξει, γινόμαστε λίγο υπερβολικοί, αλλά η αλήθεια είναι πως ο σκηνοθέτης των «Resident Evil», ανάμεσα σε άλλες κακές ταινίες, μοιάζει με εγγύηση για μια ταινία που κινείται από τα όρια του κακού έως την χρυσή μετριότητα.

Το «Pompeii» είναι όπως μπορείτε να φανταστείτε τοποθετημένο στην Ρωμαϊκή πόλη, λίγο πριν κατά την διάρκεια και μετά την καταστροφή της από την έκρηξη του Βεζουβίου, και αφηγείται την ιστορία ενός σκλαβωμένου μονομάχου που ερωτεύεται μια ευγενή και έρχεται αντιμέτωπος με τον άνθρωπο που σκότωσε την οικογένειά του πριν από μερικά χρόνια.

Ο Κιτ Χάρινγκτον (για τους φίλους Τζον Σνόου από το «Game of Thrones» πρωταγωνιστεί, ενώ βασικούς ρόλους κρατούν οι Κίφερ Σάδερλαντ, Τζάρεντ Χάρις, Κάρι Αν Μος, Παθ Βέγκα.

Το φιλμ γυρισμένο σε 3D θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 21 Φεβρουαρίου του 2014 και το πρώτο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, το κάνει να μοιάζει σαν διασταύρωση ενός ντοκιμαντέρ του National Geographic με το τηλεοπτικό «Spartacus». Αν και είμαστε σίγουροι ότι θα μοιάζει κυρίως με το δεύτερο.