Industry

Φορέστε το T-Shirt του «Bourne Legacy»: Μπορεί να… αλλάξει την ταυτότητά σας!

στα 10

Θέλετε να έρθετε πιο κοντά στην περιπέτεια, ή απλώς… στον Τζέρεμι Ρένερ; Η UIP και το Flix σας βοηθούν να κάνετε το πρώτο βήμα για το κατάλληλο look!

Flix Team
Φορέστε το T-Shirt του «Bourne Legacy»: Μπορεί να… αλλάξει την ταυτότητά σας!

Δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνιση του Τζέισον Μπορν στο κινηματογραφικό στερέωμα, ένας εντελώς καινούργιος ήρωας γεννιέται, ένας ακόμα πιο «εξελιγμένος» πράκτορας της CIA, του οποίου η ζωή ή ο θάνατος εξαρτώνται από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών.

Ενα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον, καθώς γνωρίζουμε έναν κατάσκοπο που έχει εκπαιδευτεί από το ίδιο πρόγραμμα όπως ο Μπορν κι επομένως είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός εκτελεστής, αλλά και μια πολυσχιδής προσωπικότητα, όχι και τόσο εύκολα χειραγωγίσιμη, ιδίως όταν διατάζεται η εξόντωσή του… Σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, καταιγιστικές καταδιώξεις και αλλεπάλληλες ανατροπές συνθέτουν μια κατασκοπευτική περιπέτεια μεγατόνων με τον Τζέρεμι Ρένερ να αποτελεί έναν action hero με άποψη και εκτόπισμα!

«Η Κληρονομιά του Μπορν», η νέα ταινία του Τόνι Γκιλρόι, με τον Τζέρεμι Ρένερ στο επίκεντρο και γύρω του τούς Ρέιτσελ Βάις, Εντουαρντ Νόρτον, Αλμπερτ Φίνεϊ και Τζόαν Αλεν, τρέχει ολοταχώς προς τις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να διεκδικήσετε ένα κομμάτι από την περιπέτεια…

poster

Η UIP και το Flix φροντίζουν για την… ασφάλειά σας, χαρίζοντας σε 10 τυχερούς από ένα συλλεκτικό T-Shirt του «Bourne Legacy» - δείτε το στο gallery! Στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Η Κληρονομιά του Μπορν». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν με email.

Η ταινία «Η Κληρονομιά του Μπορν» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου από τη UIP. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.