Buzz

Flix it στη Στέγη #6: «The Endless Summer», στις 7 Ιουνίου, στην ομορφότερη ταράτσα

στα 10

Το Flix it στη Στέγη ολοκληρώνει τη σεζόν με θερινό σινεμά και καλοκαιρινό κέφι. Save the date, στις 7 Ιουνίου ζούμε «The Endless Summer» στην ταράτσα της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Flix Team
Flix it στη Στέγη #6: «The Endless Summer», στις 7 Ιουνίου, στην ομορφότερη ταράτσα

Το Flix it στη Στέγη ετοιμάζεται ν' αποχαιρετήσει τη σεζόν και να καλωσορίσει το καλοκαίρι.

Την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, στην ταράτσα της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, στήνουμε θερινό σινεμά. Και προβάλλουμε, τι άλλο, το «The Endless Summer» του Μπρους Μπράουν, το θρυλικό ντοκιμαντέρ του 1966, ένα ταξίδι στη θάλασσα και τον ήλιο που σταματά το χρόνο.

endless summer 607

Aναζητώντας το τέλειο κύμα, ο Μπρους Μπράουν ξεκίνησε μαζί με τους Μάικ Χίνσον και Ρόμπερτ Ογκαστ, δύο από τους καλύτερους σέρφερ της δεκαετίας του '60, από την Καλιφόρνια στην Γκάνα, στο Κέιπ Τάουν, στο Ντέρμπαν, από εκεί στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ταϊτή, τη Χαβάη και πίσω στην Καλιφόρνια. Γιατί; Επειδή κάπου στον κόσμο, πάντα είναι καλοκαίρι!

Και φυσικά, αυτή δεν θα είναι μόνο μια απλή προβολή! Σημειώστε την ημερομηνία και περιμένετε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Flix it στη Στέγη / Διοργάνωση: Flix.gr, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107 Πληροφορίες: 210 900 5 800 / Δεκέμβριος 2016 – Ιούνιος 2017 / Ολες οι προβολές και οι εκδηλώσεις είναι καθολικά προσβάσιμες για όλους. / Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. / Με την υποστήριξη της Fischer Beer, της πιο σινεφίλ μπίρας!

Δείτε ακόμη: