Buzz

This is war: Ο Μπραντ Πιτ θέλει να τελειώνει με τον πόλεμο στα πρώτα πλάνα από το «Fury»

στα 10

Το φιλμ του Ντείβιντ Αγιερ θέλει να είναι μια διαφορετική πολεμική ταινία κι έχει τα... τανκ και το καστ για να το κάνει!

This is war: Ο Μπραντ Πιτ θέλει να τελειώνει με τον πόλεμο στα πρώτα πλάνα από το  «Fury»

Προγραμματισμένο για τις αίθουσες της Αμερικής εν μέσω της Οσκαρικής περιόδου (τον Νοέμβριο) το «Fury» δείχνει τις φιλοδοξίες των παραγωγών του να το πλασάρουν, όχι σαν μια απλή πολεμική περιπέτεια, αλλά σαν κάτι πιο σοβαρό με αξιώσεις για βραβεία και αναγνώριση.

Και βλέποντας τα πρώτα πλάνα από το φιλμ αντιλαμβάνεσαι πως οι φιλοδοξίες του φιλμ βρίσκονται πιο κοντά στον «Στρατιώτη Ράιαν» στον τρόπο που προσπαθεί να απεικονίσει όχι μόνο τον πόλεμο, αλλά και το ψυχολογικό τοπίο των ηρώων του και πολύ λιγότερο κοντά στο «Αδωξη Μπάσταρδοι» για παράδειγμα την τελευταία φορά που ο Μπραντ Πιτ ντύθηκε στρατιώτης.

Ο Αγιερ, σκηνοθέτης του «End of Watch» (αλλά και του επερχόμενου «Sabotage» με πρωταγωνιστή τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ) μοιάζει να παίρνει στα σοβαρά την ιστορία μια ομάδας στρατιωτών που αποτελούν το πλήρωμα ενός τανκ λίγο πριν το τέλος του 2ου Παγκόσμιου Πόλεμου. Αποφασισμένοι να χτυπήσουν τους Ναζί στο πιο νευραλγικό σημείο τους, οι άντρες οργανώνουν μια αποστολή που πιθανότατα θα είναι η τελευταία για όλους τους.

Ο Μπραντ Πιτ, ο Σάια ΛαΜπεφ, ο Λόγκαν Λέρμαν κι ο Μάικλ Πένια είναι κάποιοι από τους ηθοποιούς του φιλμ που όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω φιλοδοξεί να έχει όλη την δράση και το θέαμα ενός πολεμικού έπους αλλά και την εσωτερική ένταση και το βάρος μιας αληθινά καλής ταινίας.


Διαβάστε ακόμη

Ο Μπραντ Πιτ είναι ο Wardaddy στις πρώτες φωτογραφίες από το «Fury» του Ντέιβιντ ΑγιερΤι εννοούμε όταν λέμε ότι ο Σάια ΛαΜπεφ είναι «βρώμικος»;