Buzz

O Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ ανάμεσα στη φωτιά και στον πάγο!

στα 10

O Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ συνεχίζει το ταξίδι του στο θαυμαστό κόσμο των κόμικς μεταφέροντας σε live action το «Fire and Ice» των Φρανκ Φραζέτα και Ραλφ Μπάκσι.

O Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ ανάμεσα στη φωτιά και στον πάγο!

Μια live action εκδοχή του «Fire and Ice», της ταινίας που το 1983 ο Ραλφ Μπάκσι γύρισε με τη μέθοδο του rotoscoping, βρισκόταν στα σχέδια του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ όλα τα τελευταία χρόνια. Για την ακρίβεια από το 2010, όταν κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα 10 μέρες μόλις μετά το θάνατο του Φρανκ Φραζέτα που μαζί με τον Μπάκσι δημιούργησαν τους ήρωες αυτού του αλά «Κόναν ο Βάρβαρος» ενήλικου παραμυθιού για όλες τις εποχές.

Η Sony, αν και τελευταία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω της υπόθεσης του χακαρίσματος των λογαριασμών της και του διπλωματικού επεισοδίου με τη Βόρειο Κορέα που αποκτά τεράστιες διαστάσεις, έδωσε το πράσινο φως στον Ροντρίγκεζ να κάνει πραγματικότητα το ονειρό του, μεταφέροντας στο σινεμά το «Fire and Ice», προφανώς σε μια ακόμη πρωτοπόρα προσπάθεια ανάλογη με αυτή του «Sin City».

Fire and Ice 607

Η ταινία θα είναι ένας φόρος τιμής στον διάσημο κομίστα Φρανκ Φραζέτα και φυσικά κανείς δεν αναρωτιέται τι ακριβώς γοήτευσε τον Ροντρίγκεζ στο πρότζεκτ, αφού μια ματιά στην ταινία του 1983 προκαλεί ήδη ενδιαφέρον για το καστ των ημίγυμνων βαρβάρων, τα κορίτσια που θα υποδυθούν τις ηρωίδες με τα μικροσκοπικά μπικίνι και τις βίαιες σκηνές δράσης που περιμένουν τον Ροντρίγκεζ για να αποκτήσουν τη b-movie υφή που τους αξίζουν.

Ο Ροντρίγκεζ ελπίζει πως η προπαραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το καλοκαίρι και το καλό που του θέλουμε είναι να δώσει τόση προσοχή στο αισθητικό κομμάτι της ιστορίας όσο και στην ίδια την ιστορία...

Δείτε εδώ ολόκληρο το «Fire and Ice» του 1983:


Διαβάστε ακόμη: