Buzz

O Felizol και ο The Boy αφιερώνουν στον... John Carpenter!

στα 10

Πρώτο βίντεο κλιπ από το «Like Cannibal Father Like Cannibal Son» των Felizol και The Boy, το «John Carpenter ΙΙ» είναι αφιερωμένο στον σκηνοθέτη του «Halloween» και στους παιδικούς εφιάλτες που δεν ενηλικιώνονται ποτέ...

O Felizol και ο The Boy αφιερώνουν στον... John Carpenter!

Το «Like Cannibal Father Like Cannibal Son» των Felizol και The Boy κυκλοφορεί από την Optimo Music και ανάμεσα στους τίτλους κρύβει περισσότερες από μια εμμονές των Γιάννη Βεσλεμέ και Αλέξανδρου Βούλγαρη που εδώ ενώνουν δυνάμεις σε μια ακόμη κοινή δισκογραφική συνεργασία.

Από το «Giallo Greco» (αναφορά στον ιταλικό κινηματογραφικό τρόμο αλά ελληνικά) και το «Barry» από το «Μπάρι Λίντον» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και από την «Tina Weymouth» των Talking Heads μέχρι το oμώνυμο «Like Cannibal Father Like Cannibal Son», η πιο σαφής κινηματογραφική τους αναφορά βρίσκεται στο «John Carpenter II», φόρος τιμής στον Τζον Κάρπεντερ, σκηνοθέτη του «Halloween» και του «The Thing» που αποτελεί και το πρώτο βίντεο του δίσκου σε σκηνοθεσία του Ντάνιελ Μπόλντα (ο Νορβηγός στη «Νορβηγία» του Γιάννη Βεσλεμέ), διεύθυνση φωτογραφίας του Χρήστου Καραμάνη («Νορβηγία», «Τετάρτη 04.45») και μοντάζ του σκηνοθέτη Νίκου Πάστρα («Χαμένο Κορίτσι»).

Διαβάστε ακόμη: Τo Voight - Kampff του The Boy στον Felizol

Like Cannibal Father Like Cannibal Son Cover To artwork του «Like Cannibal Father Like Cannibal Son»

Οπως εξηγούν και οι ίδιοι οι Felizol και The Boy: «Είχαμε μια πολύ χαλαρή ιδέα για το άλμπουμ και συγκεντρώσαμε κομμάτια που ηχογραφήσαμε τα τελευταία τρία χρόνια που είχαν σχέση με τον καννιβαλισμό. Κυριολεκτικά αλλά και ως μεταφορά για την ευλογία και την τυραννία του να αποτίνεις φόρο τιμής και εμπνέεσαι από τη μουσική και τις ταινίες (και από τους σκηνοθέτες και τους μουσικούς).»

Δείτε το «John Carpenter II» εδώ:


Διαβάστε ακόμη: