Buzz

Fargo 3: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκαλύπτει (και) το άλλο του πρόσωπο

στα 10

O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ πρωταγωνιστεί με διπλό ρόλο στον τρίτο κύκλο του τηλεοπτικού «Fargo». Τα νέα teaser αποκαλύπτουν όλα του τα (ανατριχιαστικά) πρόσωπα.

Fargo 3: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκαλύπτει (και) το άλλο του πρόσωπο

Στις 19 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα στο FX ο 3ος κύκλος του «Fargo» και... ήδη μάς έχει ενθουσιάσει. Από τα πρώτα κιόλας teaser.

Θυμηθείτε το πρώτο: teaser του «Fargo 3»

Ενα από τα στοιχεία των νέων επεισοδίων της σειράς που μας κάνει να ανυπομονούμε είναι φυσικά ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Στην τρίτη σεζόν ο ηθοποιός θα υποδύεται δύο αδέλφια πολύ διαφορετικά μεταξύ τους: Ο Εμιτ Στάσι είναι ο βασιλιάς των πάρκινγκ της Μινεσότα. Ενας γοητευτικός, αυτοδημιούργητος, αληθινός μεγιστάνας της μεσιτικής και οικογενειάρχης, ο Εμιτ βλέπει τον εαυτό του ως ένα πραγματικό αμερικανικό success story. Ο ελαφρώς νεότερος αδελφός του, Ρέι, από την άλλη, αποτελεί περισσότερο παράδειγμα προς αποφυγή. Φαλακρός, κοιλαράς, ο Ρέι είναι το είδος του ανθρώπου που η καλύτερη στιγμή της ζωή του ήταν στο σχολείο. Τώρα εργάζεται ως επιτηρητής αποφυλακισμένων και κατηγορεί τον αδελφό του για τις ατυχίες του.

Είχαμε δει τον loser αδελφό σε προηγούμενο diner/die υποβλητικό teaser και σήμερα μας συστήνεται με ανατριχιαστική αυταρέσκεια ο μεγαλοεπιχειρηματίας οικογενειάρχης. Του δίνετε... stamp of approval?

Πατήστε το play:


Nα υπενθυμίσουμε ότι, μετά το διάλειμμα της δεύτερη σεζόν που εκτυλισσόταν στη δεκαετία του ’70, η τρίτη θα διαδραματίζεται το 2010, λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου κύκλου.

Δείτε μερικά teasers ακόμα και μπείτε στο παγωμένο κλίμα της μυστηριώδους Μινεσότα:





Για περισσότερο «Fargo» διαβάστε ακόμη