Buzz

Ευχηθήκατε ποτέ να σας μιλάει το αρκουδάκι σας; Δείτε πρώτοι το «Τed» και ξανασκεφτείτε το!

στα 10

Η UIP και το Flix σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι την ταινία του Σεθ ΜακΦάρλεϊν, δημιουργού του «Family Guy» με πρωταγωνιστές τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, την Μίλα Κούνις και το πιο... αθυρόστομο αρκουδάκι που είδατε ποτέ.

Flix Team
Ευχηθήκατε ποτέ να σας μιλάει το αρκουδάκι σας; Δείτε πρώτοι το «Τed» και ξανασκεφτείτε το!

Οταν το 1985, κάπου στη Μασαχουσέτη, ο Τζον Μπένετ, ένα μοναχικό παιδί ευχήθηκε να ζωντανέψει το αρκουδάκι του, ο Τέντι, δεν πίστευε ποτέ πως μετά από 27 χρόνια, εν έτει 2012 θα παρέμεναν δύο «κολλητοί φίλοι» που ζουν πλέον στη Βοστόνη, συνεχίζοντας να φέρονται και να δρουν σαν... παιδιά.

Γεγονός που θα προβληματίσει ιδιαίτερα την κοπέλα του Τζον, η οποία εύχεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, μόνο, όμως, αν ο επιπόλαιος, αθυρόστομος και παρτάκιας Τεντ φύγει για πάντα από τη ζωή τους.

Η UIP και το Flix σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε πρώτοι τη συνέχεια, να ανακαλύψετε γιατί το «Ted» έγινε η απρόσμενη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού σε Αμερική και Μ. Βρετανία και να αποφασίσετε μόνοι σας αν ο Σεθ ΜακΦάρλεϊν, δημιουργός του ανατρεπτικού «Family Guy» πήρε τη σωστή απόφαση να γυρίσει την πρώτη του ταινία παίζοντας ο ίδιος το ρόλο του... αρκούδου του τίτλου. Διεκδικήστε μια από τις 15 διπλές προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι το «Τed» στις 22 Αυγούστου στις 20.30 στον κινηματογράφο Γαλάτσι (Αλσος Βεΐκου). Στείλτε μας e-mail στο win@flix.gr, αναφέροντας οπωσδήποτε στο θέμα «Ted» και σημειώνοντας απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη, 21 Aυγούστου και οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Το «Ted» θα βγει στους κινηματογράφους την Πέμπτη, 23 Aυγούστου, από τη UIP.

tedposter

Δείτε το τρέιλερ του «Τed»