Φεστιβάλ / Βραβεία

«Με τα μάτια ανοιχτά»: Επειδή η πραγματικότητα γράφει τα καλύτερα σενάρια

στα 10

Από τις 17 – 20 Δεκεμβρίου 2020, η Ενωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ σε συνδιοργάνωση με το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης παρουσιάζει ένα διαδικτυακό αφιέρωμα στο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ.

Flix Team
«Με τα μάτια ανοιχτά»:  Επειδή η πραγματικότητα γράφει τα καλύτερα σενάρια
Το Aλογο που Eίμαι

Φέτος λόγω του γενικού απαγορευτικού (lockdown) και μετά από δύο απανωτές αναβολές, η Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά το Αφιέρωμα στο Ελληνικό́ Nτοκιμαντέρ «Με τα μάτια ανοιχτά́» στην διαδικτυακή του εκδοχή.

9 συν 1 Μοναξιές του Πατέρα 607 9 συν 1 Μοναξιές του Πατέρα

Από τις 17 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2020 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις οθόνες μας 14 από́ τις σημαντικότερες ταινίες ντοκιμαντέρ της χρονιάς που πέρασε και να συνομιλήσουμε με τους δημιουργούς τους.

Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες δωρεάν με όριο τους 300 θεατές ανά ταινία σε συνεχή ροή για τέσσερεις μέρες από τις 9 το πρωί τις Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 9 το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου 2020 στο http//www.hellasdoc.gr

Τα 4 επίπεδα της ύπαρξης 607

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις ταινίες που θα προβληθούν στο φετινό αφιέρωμα.


Χειροπαλαιστής 607

Ο Χειροπαλαιστής

Η ιδιαιτερότητα της φετινής διοργάνωσης είναι η μεγάλη συμμετοχή μικρού μήκους ταινιών νέων δημιουργών, που οι διαδικασίες διανομής δυσκολεύουν την έξοδό τους στις αίθουσες ιδιαίτερα στις παρούσες συνθήκες.

Διαδικτυακό ραντεβού λοιπόν από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 και μέχρι την Κυριακή 20/12 για τους φίλους του ελληνικού ντοκιμαντέρ που πάει κάθε χρόνο και καλύτερα!

με τα μάτια ανοιχτά 607