Buzz

«Extremely Loud & Incredibly Close»: ένα τρέιλερ για Οσκαρ!

στα 10

Οσοι είχαν έστω και τις ελάχιστες αμφιβολίες πως το «Extremely Loud & Incredibly Close» είναι η οσκαρική ταινία της χρονιάς, αρκεί να δουν το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε...

«Extremely Loud & Incredibly Close»: ένα τρέιλερ για Οσκαρ!

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τζόναθαν Σαφράν Φόερ, η καινούρια ταινία του Στίβεν Ντάλντρι («Οι Ωρες») δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από την υπόθεση της, το καστ της και το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε για να ανακηρυχθεί στην «οσκαρική ταινία» της χρονιάς.

Η ιστορία ενός μικρού αγοριού που ο πατέρας του έχει πεθάνει στην τραγωγία της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στους Δίδυμους Πύργους, ανακαλύπτει ένα κλειδί και προσπαθεί, διασχίζοντας τη Νέα Υόρκη, να βρει ένα τελευταίο μήνυμα που πιστύει ότι του έχει αφήσει ως παρακαταθήκη ο πατέρας του.

Στο ρόλο της μητέρας του, η Σάντρα Μπούλοκ συζητιέται ήδη για το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, ενώ στο πλευρό της παίζουν ακόμη ο Τομ Χανκς (στο ρόλο του πατέρα), ο Τζον Γκούντμαν, η Βαιόλα Ντέιβις, ο Τζέφρι Ράιτ, ο Μαξ Φον Σίντοφ, ο Τζέιμς Γκαντολφίνι και ο μικρός Τόμας Χορν στο ρόλο του ανήλικου πρωταγωνιστή.

Με το «Where the Streets Have no Name» των U2 να ντύνει το τρέιλερ και μια - στο πόσο μελό πεθαίνεις; - σκηνή στα απομεινάρια του World Trade Center, κόβουμε τους πατριώτες ψηφοφόρους της Ακαδημίας να υποκλίνονται ήδη!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τις προβλέψεις των φετινών βραβείων Οσκαρ