Buzz

To «Extinction» μοιάζει με εκείνα τα καλοκαιρινά blockbuster που κάποτε θα βλέπαμε στο σινεμά

στα 10

Μα θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Netflix.

To «Extinction» μοιάζει με εκείνα τα καλοκαιρινά blockbuster που κάποτε θα βλέπαμε στο σινεμά

Κάποτε μια ταινία σαν το «Extinction» θα έβρισκε θέση στον καλοκαιρινό προγραμματισμό ενός μεγάλου στούντιο και με μια γερή καμπάνια προώθησης θα αποτελούσε ένα από τα ελπιδοφόρα του χαρτιά στην αρένα των καλοκαιρινών blockbuster μικρότερου βεληνεκούς, ένα φιλμ με πιασάρικο κόνσεπτ, θεαματικά εφέ κι αναγνωρίσιμους πρωταγωνιστές -αν κι όχι αληθινούς πρωτοκλασάτους σταρ.

Στην πραγματικότητα η τιανία βρισκόταν ανάμεσα στα φιλμ που η Universal θα έβγαζε στις αιθουσες μέσα στο 2018 πριν εξαφανιστεί από τον προγραμματισμό της λίγο πριν τις αρχές του χρόνου.

extinction netflix 607

Τώρα το φιλμ του αυστραλού Μπεν Γιανγκ που πριν λίγα χρόνια είχε κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο με το «Hounds of Love», θα προβάλλεται στο Netflix από τις 27 Ιουλίου, ντεμπουτάροντας το τρέιλέρ του μόλις λίγες μέρες πριν γίνει διαθέσιμο για όλους στην πλατφόρμα.

Δείτε ακόμη: O «Ultraman» έρχεται στο Netflix

extinction netflix 607

Πιθανότητα πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα δουν το φιλμ τώρα απ΄ότι αν ακολουθούσε την πορεία μιας παραδοσιακής κινηματογραφικής διαδρομής, όμως αυτό που κυρίως λείπει, είναι η αίσθηση του γεγονότος, μια ταινίας που πρέπει να δεις -ακόμη κι αν είναι το επίμονο publicity που σε έπεισε ότι πρέπει να το κάνεις.

extinction netflix 607

Ακόμη κι έτσι ιστορία ενός άντρα που ονειρεύεται σκηνές φρίκης και την εξόντωση του ανθρώπινου είδους για να ανακαλύψει ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για οράματα από το μέλλον και μια εξωγήινη εισβολή, μπορεί να μην είναι ότι πιο πρωτότυπο διαβάσατε ποτέ, αλλά δεν παύει να είναι ελκυστική. Κι αυτό που ακολουθεί είναι το καλοφτιαγμενο, θεαματικό τρέιλερ.


extinction netflix 607

Δείτε επίσης:

Tags: Netflix