Buzz

Expendables 2: Νεκρός κασκαντέρ μετά από έκρηξη

στα 10

Σύμφωνα με πρακτορεία ειδήσεων της Βουλγαρίας ένας κασκαντέρ έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη στα πλατό του σίκουελ των «Αναλώσιμων». Δύο ακόμη κασκαντέρ έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Expendables 2: Νεκρός κασκαντέρ μετά από έκρηξη
Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζέισον Στέιθαμ από τα πλατό στη Βουλγαρία

Η ιστοσελίδα του ειδησιογραφικού πρακτορείου της Σόφιας ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε την είδηση και από το πρωί έχει κάνει το γύρο του κόσμου: μη ελεγχόμενη έκρηξη που σημειώθηκε στα γυρίσματα του «Expendables 2» στην λίμνη του Ογκνιάνοβο, προκάλεσε το θάνατο ενός κασκαντέρ και το σοβαρό τραυματισμό ακόμα δύο στάντμεν.

Οι τηλεοπτικές ειδήσεις του εθνικού δικτύου της Βουλγαρίας επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ, αλλά δεν μετέδωσαν ούτε ονόματα, ούτε λεπτομέρειες. Από την τοπική εφημερίδα «Echo» πληροφορηθήκαμε ότι και οι τρεις κασκαντέρ ήταν ασιατικής καταγωγής.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν φυσικά ο σκηνοθέτης Σάιμον Γουέστ, αλλά και ο παραγωγός και πρωταγωνιστής Σιλβέστερ Σταλόνε. «Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε το περιστατικό» διαβάζει η δήλωση της Nu Image/Millennium Films. «Νιώθουμε κοντά στις οικογένειες όσων επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία. Σύσσωμο το συνεργείο συνεργάζεται με την τοπική αστυνομία για να διαλευκανθούν οι αιτίες που οδήγησαν στο δυστύχημα...»

Καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει για το αν τα γυρίσματα του σίκουελ των «Αναλώσιμων» («The Expendables 2») θα συνεχιστούν κανονικά στα στούντιο «Νου Μπογιάνα» της Σόφιας.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου 2012.