Buzz

Εχουμε καινούριο Ράιαν Γκόσλινγκ!

στα 10

Στη δεύτερη συνεργασία του με τον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, ο Ράιαν Γκόσλινγκ επιστρέφει στο ρόλο ενός μποξέρ για να χτυπήσει κάτω από τη μέση όλες τις προβλέψεις που τον ήθελαν να θυμάται μόνο το 2011 ως τη χρονιά που έγινε ο πιο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ.

Εχουμε καινούριο Ράιαν Γκόσλινγκ!

Αν διαβάσετε παρακάτω την υπόθεση του «Only God Forgives» θα συμφωνήσετε με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος είχε δηλώσει πως «αυτό είναι το πιο περίεργο σενάριο που διάβασα ποτέ».

Γυρισμένο εξ όλοκλήρου στην Ταϊλάνδη (με χρονολογική σειρά), το «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν - σε δικό του σενάριο - αφηγείται την ιστορία του Τζούλιαν, ενός μποξέρ ο οποίος ζει εξόριστος στην Μπανγκόκ μετά από τη δολοφονία ενός αστυνομικού. Μαζί με τον αδερφό του, έχουν ανοίξει ένα boxing club, κάλυψη για το εμπόριο ναρκωτικών που οργανώνει η μητέρα τους (σε ρόλο κλειδί η Κριστίν Σκοτ Τόμας) από την Φλόριντα. Οταν όμως ο αδερφός του Τζούλιαν θα σκοτώσει μια πόρνη και ένας αστυνομικός γνωστός με το όνομα «The Angel Vengeance» θα βρεθεί στο κατόπι του, ο Τζόυλιαν θα πείστει από τη μητέρα του να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του οργανώνοντας έναν αγώνα μποξ με θανάσιμα...αποτελέσματα.

Η πρώτη φωτογραφία από την ταινία (δείτε την ολόκληρη στο gallery παρακάτω) δεν προδίδει τίποτα από το «weirdness» του σεναρίου (το οποίο φέρει αρκετές Ταραντινικές επιρροές), ενώ η ταινία αναμένεται μάλλον για το 2013 καθώς, παρόλο το δίδυμο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, δεν έχει βρει ακόμη διανομή στην Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα για το «Only God Forgives» αλλά και για τις υπόλοιπες νέες ταινίες του Ράιαν Γκόσλινγκ, στις οποίες πρέπει πλέον να προσθέσουμε και το «Lawless» του Τερενς Μάλικ.

Ράιαν Γκόσλινγκ συνέχισε. Εμείς σε ακολουθούμε πιστά!