Buzz

«Εχω δει πολλές ταινίες, ξέρω τι κάνω»: τρέιλερ για το «Pain & Gain» του Μάικλ Μπέι!

στα 10

Βασισμένο σε μια απίστευτη αληθινή ιστορία, με μια απίστευτη ποσότητα μυών να μοστράρεται στην οθόνη, στην καινούρια ταινία του, ο Μάικλ Μπέι δεν δοκιμάζει να καταστρέψει τον πλανήτη.

«Εχω δει πολλές ταινίες, ξέρω τι κάνω»: τρέιλερ για το «Pain & Gain» του Μάικλ Μπέι!

Βάζοντας επιτέλους ανθρώπους στην θέση των πρωταγωνιστών του αντί για τεράστια εξωγήινα ρομπότ (μην ανησυχείτε, πρόκειται απλά για ένα μικρό διάλλειμα) ο μεγαλύτερος λάτρης του θεαματικού σαματά στο Χόλιγουντ, δοκιμάζει να αφηγηθεί μια ιστορία που πιθανόν να ενδιαφέρει περισσότερους ανθρώπους από τα δεκαεξάχρονα που πιστεύουν πως μια καφετιέρα μπορεί να μεταμορφωθεί σε γιγαντιαίο μηχανικό τέρας.

Το «Pain & Gain» είναι η αληθινή ιστορία δυο μποντιμπιλντεράδων που δουλεύουν σαν γυμναστές, αλλά που έχουν κουραστεί να ιδρώνουν για τους άλλους κι αποφασίζουν να πιάσουν την καλή, απαγάγοντας έναν πλούσιο επιχειρηματία.

Βέβαιοι ότι ξέρουν τι κάνουν, γιατί άλλωστε έχουν «δει πολλές ταινίες» (πιθανότατα του Μάικλ Μπέι) θα ανακαλύψουν με τον χειρότερο τρόπο ότι η ζωή δεν είναι σινεμά κι ότι εκτός από μπράτσα, για να πας μπροστά (με όποιον τρόπο κι αν διαλέξεις) χρειάζεσαι και μυαλό.

Με το Μαϊάμι της δεκαετίας του 90 να δίνει έντονο χρώμα, το μοντάζ του τρέιλερ και το μείγμα κωμωδίας και δράσης να θυμίζει κάτι από παλιότερα φιλμ του Μπέι όπως τα «Κακά Παιδιά», και τα μούσκουλα του Μαρκ Γουόλμπεργκ του Ντουέιν Τζόνσον και του Αντονι Μάκι να προσελκύει το κοινό του «Magic Mike» το «Pain & Gain» μοιάζει παραδόξως πιο ελκυστικό απ ότι θα περίμενε κανείς.

Εκτός από τους παραπάνω πρωταγωνιστούν ακόμη ο Τόνι Σαλούμπ, ο Εντ Χάρις κι ο Ρόμπ Κόρντρι και η έξοδος τις ταινίας στις αμερικάνικες αίθουσες αναμένεται τον Απρίλιο του 2013.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ πιο κάτω