Industry

Exile Room: You should really do it!

στα 10

Ο εναλλακτικός χώρος προβολών που μας συντρόφευσε όλη τη σεζόν ετοιμάζεται να κλείσει για καλοκαίρι, κάθε άλλο παρά αθόρυβα!

Exile Room: You should really do it!

Με την προβολή του «Should I Really Do It», πρόκειται να ολοκληρώσει τον κύκλο προβολών του το Exile Room, ο χώρος που έδωσε το χειμώνα στους πρόθυμους θεατές (σινεφίλ τους λένε...) τη δυνατότητα να δουν τι σημαίνει εναλλακτικό σινεμά ρεπερτορίου.

Η ταινία του Τούρκου Ισμαΐλ Νετζμί, «Should I Really Do It?», είναι ένα βραβευμένο παραισθησιογόνο ντοκιμαντέρ που επιδίδεται σε ασκήσεις genre (είδους) αλλά και gender (φύλου)! Η ηρωίδα του, η Πέτρα, είναι μια ανδρόγυνη, ψηλοκρεμαστή φιγούρα, γνωστή στους underground κύκλους της Κωνσταντινούπολης για τις κομμωτικές της ικανότητες, παρόλο που η ίδια προτιμάει να κυκλοφορεί με το μαλλί ξυρισμένο. Ακραία, σκληρόπετση και άκρως σεξουαλική, προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε τάξη με τη βοήθεια του Χέρολντ, ενός άφυλου όντος, που επιμένει να δέχεται τους ασθενείς του κρυμμένος πίσω από μια ξανθιά περούκα, latex μάσκα και ένα μεγάλο ποτήρι κρασί.

Το «Should I Really Do It?» θα προβληθεί, με αγγλικούς υπότιτλους, την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, στις 21.00, στο Exile Room, Αθηνάς 12, στον τρίτο όροφο, απέναντι από τη στάση μετρό Μοναστηράκι (τηλ.: 210 3223395, περισσότερα στο www.exilefilms.gr).

Εν όψει της καλοκαιρινής του απουσίας, το Exile Room περιμένει τους θεατές του με δωρεάν ποτά και κερασμένο φαγητό!