Buzz

«Evil in the Time of Heroes»: Το «Κακό» ματώνει την Αμερική!

στα 10

Η ζόμπι γιορτή του Γιώργου Νούσια, επιτέλους διασχίζει τον Ατλαντικό

«Evil in the Time of Heroes»: Το «Κακό» ματώνει την Αμερική!

Είχαμε γράψει ξανά για την αγορά της ταινίας του Γιώργου Νούσια «Το Κακό στην Εποχή των Ηρώων», από την αμερικάνικη εταιρία διανομής Doppelgänger Releasing και τώρα επιτέλους έφτασε η ώρα που το φιλμ, θα σπείρει κι εκεί την αρχέγονη κατάρα του και θα δείξει στους Αμερικάνους πως ακριβώς τα ζόμπι συνδέονται με την αρχαία Ελλάδα.

Το πρώτο φιλμ της σειράς «Το Κακό» είχε κυκλοφορήσει πριν μερικά χρόνια σε DVD στην Αμερική και τώρα, ξεκινώντας από την 25η Μαρτίου, η συνέχειά του βρίσκεται ήδη στους VOD παρόχους, διαθέσιμη στους λάτρεις του αίματος και του δίχως ενοχές καταλυτικού χιούμορ.

Το «Κακό» και το «Κακό στην Εποχη των Ηρώων» αποτελεί το μοναδικό franchise τρόμου που γέννησε ποτέ η χώρα μας και μια από τις πιο απενοχοποιημένες και διασκεδαστικές εκδοχές του σύγχρονου ελληνικού σινεμά, που πλέον έχει ανακαλύψει πως το σινεμά του είδους όχι απλά έχει νόημα, μα μπορεί να είναι πετυχημένο και πέρα από τα σύνορά μας.

Δείτε πιο κάτω το αμερικάνικο τρέιλερ του φιλμ καθώς και την αφίσα για την έξοδο της ταινίας εκεί κι αν για κάποιο λόγο δεν έχετε δει το «Κακό» και τη συνέχειά του, σπεύσατε να διορθώσετε το λάθος σας.

02