Buzz

Ετσι θα έμοιαζε η Σκάρλετ Γιόχανσον, αν ήταν μελαχρινή εξωγήινη! Νέα φωτό από το «Under the Skin»

στα 10

Μια εξωγήινη, μεταμφιεσμένη σε σέξι μοιραία γυναίκα, πεινάει για ανθρώπινη σάρκα. Πρωταγωνιστεί η Σκάρλετ Γιόχανσον και σκηνοθετεί ο «Sexy Beast» Τζόναθαν Γκλέιζερ. Πότε επιτέλους θα είναι έτοιμη αυτή η ταινία;

Ετσι θα έμοιαζε η Σκάρλετ Γιόχανσον, αν ήταν μελαχρινή εξωγήινη! Νέα φωτό από το «Under the Skin»

Το «Under the Skin» του Τζόναθαν Γκλέιζερ αναμένεται με ανυπομονησία από πέρσι που γίνονταν τα γυρίσματα (διαβάστε περισσότερα εδώ). Ωστόσο, η ταινία όχι απλώς δεν έκανε την εμφάνισή της στα μεγάλα Φεστιβάλ του φθινοπώρου, αλλά αυτήν την περίοδο κάνει συμπληρωματικά γυρίσματα στη Γλασκώβη, απ’ όπου και αυτή (δείτε στο gallery) η νέα φωτογραφία της Σκάρλετ Γιόχανσον ως μελαχρινή εξωγήινη – για το σέξι και μοιραία δε χρειαζόταν μεταμφίεση!

Bασισμένο στο ομώνυμο best-seller του Μάικλ Φέιμπερ που εκδόθηκε το 2000, το «Under the Sκin» αφηγείται την ιστορία ενός εξωγήινου πλάσματος που φτάνει στη Γη με τη μορφή μιας γυναίκας προκειμένου να προμηθεύσει τη φυλή της με ανυποψίαστα θύματα που στη συνέχεια τα ακρωτηριάζουν και τα παχαίνουν τόσο ώστε να μετατραπούν σε ανθρώπινο κρέας έτοιμο για βορρά.

Φυσικά στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται, εκτός από μια κριτική για τη σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία και ένα δυνατό love story, σε ένα βιβλίο που είναι πρωτίστως σκοτεινό και ρομαντικό αντί για καθαρή επιστημονική φαντασία.

«Ναι, υποδύομαι ένα εξωγήινο πλάσμα που φοράει το δικό μου δέρμα. Αλλά η ταινία δεν είναι στ’ αλήθεια επιστημονική φαντασία. Διερευνά υπαρξιακά ερωτήματα και είναι πιο σύνθετη απ’ ό,τι περιγράφει η σύνοψή της,» εξηγεί η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η επιστημονική φαντασία, βέβαια, κατεξοχήν ασχολείται με υπαρξιακά ερωτήματα κι έτσι, 12 ολόκληρα χρόνια μετά το «Sexy Beast» και 8 μετά το παραγνωρισμένο «Birth», ελπίζουμε να δούμε το «Under the Skin» να ξεφυτρώνει κάπου στο Βερολίνο ή τις Κάννες.

Προς το παρόν, αρκούμαστε στη φωτογραφία… και σε περισσότερα νέα για τη Σκάρλετ Γιόχανσον!