Buzz

Ετσι μοιάζει ο «Django». Νέες φωτογραφίες από την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Μετά την ειδική προβολή υλικού του «Django Unchained» σε περιορισμένο κοινό, έρχονται και οι φωτογραφίες να επιβεβαιώσουν το αναμενόμενο: η αναμονή μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολη!

Ετσι μοιάζει ο «Django». Νέες φωτογραφίες από την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο!

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών, περιορισμένοι δημοσιογράφοι και διανομείς είδαν σκηνές από το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο. Μίλησαν για εξελιγμένο, πιο... τεκνικολόρ Σέρτζιο Λεόνε και για βία που πλημμυρίζει.

Τώρα που, όπως φαίνεται, το τρέιλερ του «Django», στην Αμερική τουλάχιστον, θα προβληθεί μαζί με τον «Προμηθέα», από την παραπάνω εβδομάδα, οι αδελφοί Γουάινσταϊν και η ομάδα τους διοχέτευσαν μια σειρά από κατατοπιστικές φωτογραφίες με τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές, τον Τζέιμι Φοξ, τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και τον Κριστόφ Βαλτς - απολαύστε τις, σε όλη τους τη σινεμασκόπ διάσταση, στο gallery.

Θυμίζουμε την υπόθεση της ταινίας για όσους δεν την έχουν ήδη απομνημονεύσει:

Δύο χρόνια πριν τον εμφύλιο ανάμεσα στους Βόρειους και τους Νότιους, στον Αμερικάνικο Νότο, ο Ντζάνγκο, ένας σκλάβος, εκπαιδεύεται σαν κυνηγός επικηρυγμένων από τον γερμανικής καταγωγής Δόκτορα Κινγκ Σουλτζ, ο οποίος δηλώνει δημόσια τον αποτροπιασμό του για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο Νότος στους μαύρους. Ο Ντζάνγκο θα βοηθήσει τον Κινγκ Σουλτζ να βρει τους «δολοφονικούς» αδερφών Μπρίτλ, ενώ σε αντάλλαγμα θα του ζητήσει να βρουν και να ελευθερώσουν τη σύζυγο του, Μπρουμχίλντα, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς δουλείας. Θα τη βρουν στην υπηρεσία του σατανικού Κάλβιν Καντι, ενός γαιοκτήμονα στο Μισισίπι, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης του Cleopatra Club, όπου γυναίκες σκλάβες κακοποιούνται σεξουαλικά και άντρες σκλάβοι σκοτώνονται σε αγώνες θανάτου.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα. Εν τω μεταξύ, διαβάστε όσα χρειάζεται να ξέρετε εδώ.