Buzz

Η τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη του Κρίστοφερ Νόλαν ξανά στις αίθουσες

στα 10

Συνέχεια των Epic Movie Nights των Village Cinemas με την - ας την πούμε θρυλική - τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον Μπάτμαν.

Η τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη του Κρίστοφερ Νόλαν ξανά στις αίθουσες

Φτάνοντας νομοτελειακά κοντά στο «Oppenheimer» που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου, τα Epic Movie Nights των Village Cinemas αφιερώνουν στην τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη με την επανακυκλοφορία και των τριών ταινιών του Κρίστοφερ Νόλαν.

Το «Batman Begins» του 2005 θα προβληθεί από 13 έως και 19 Ιουλίου, το «The Dark Knight - Ο Σκοτεινός Ιππότης» από τις 20 έως και τις 26 Ιουλίου και το «The Dark Knight Rises – Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου.

Batman Begins

Batman Begins (2005)

Όταν ήταν μικρός, ο Μπρους Γουέιν είδε μπροστά στα μάτια του τη δολοφονία των γονιών του, κάτι που του προκάλεσε μια εμμονή για εκδίκηση. Αφού εξαφανίστηκε στην Ανατολή για να βρει καταφύγιο και συμβουλή από τον επικίνδυνο αλλά έντιμο αρχηγό των νίντζα Ρα'ς αλ Γκουλ, επιστρέφει στην Γκόθαμ Σίτυ, η οποία πλέον κυβερνάται από το οργανωμένο έγκλημα και από επικίνδυνους ανθρώπους που χειραγωγούν το σύστημα. Μέσα σε όλα αυτά η εταιρία δισεκατομμυρίων που κληρονόμησε γλιστράει μέσα από τα χέρια του. Η ανακάλυψη μιας σπηλιάς κάτω από την έπαυλή του και μια πρωτότυπη στολή τον οδηγεί να δημιουργήσει ένα άλλο πρόσωπο, με το οποίο θα προκαλέσει φόβο στην καρδιά του εγκλήματος και έτσι γίνεται ο Μπάτμαν. Με τη βοήθεια του Επιθεωρητή Τζέιμς Γκόρντον, ο Μπάτμαν στρέφεται εναντίον διάφορων κακοποιών όπως τη μαφία του Καρμιν Φαλκόνε, τον διεστραμένο γιατρό Τζόναθαν "Σκιάχτρο" Κρέιν και έναν τρίτο εγκληματία, ο οποίος γνωρίζει τον Μπρους Γουέιν και περιμένει να κάνει το χτύπημά του τη σωστή στιγμή. Ο ίδιος ο Ρα'ς αλ Γκουλ.

The Dark Knight 607

Ο Σκοτεινός Ιππότης (2008)

Μόλις ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο Μπάτμαν κατάφερε πρώτον να εξολοθρεύσει τον Ρα'ς Αλ Γκουλ και το σχέδιό του να καταστρέψει την Γκόθαμ και δεύτερον να νικήσει το Δόκτωρ Τζόναθαν Κρέιν ή αλλιώς Το Σκιάχτρο, ο οποίος ήθελε να γεμίσει την πόλη με φονικές τοξίνες. Ο Μπάτμαν προσπαθεί ακόμα να επαναφέρει την τάξη στην Γκόθαμ, μαζί με τη βοήθεια του Επιθεωρητή Τζέιμς Γκόρντον και του πρόσφατα διορισμένου Γενικού Εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ. Αλλά μια καινούρια απειλή χτυπάει την Γκόθαμ. Ο Σκοτεινός Ιππότης αντιμετωπίζει έναν ψυχοπαθή εγκληματία που ονομάζεται Τζόκερ και θα προσπαθήσει να σταματήσει τον ίδιο και τα σατανικά σχέδιά του.

The Dark Knight Rises 607

Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή (2012)

Οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα του Σκοτεινού Ιππότη, ο τρομοκρατικός ηγέτης Μπέιν φτάνει στη Gotham City, σπρώχνοντάς τη πόλη και τις αστυνομικές δυνάμεις στα όριά τους και αναγκάζοντας τον πρώην ήρωα Μπάτμαν να επανέλθει μετά τη πτώση του για τα εγκλήματα του Χάρβεϊ Ντεντ.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει εδώ.

epic