Buzz

Ενα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα. Τρέιλερ για το «Avant l'hiver» του Φιλιπ Κλοντέλ

στα 10

Μετά το «Απλά Σ΄Αγαπώ» που το 2009 κέρδισε μια σειρά από βραβεία κι έφερε την πρωταγωνίστρια του ως τις Χρυσές Σφαίρες, ο Κλοντελ και η Σκοτ Τόμας συναντιούνται ξανά. Και έχουν μαζί τους και τον Ντανιέλ Οτέιγ.

Ενα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα. Τρέιλερ για το «Avant l'hiver» του Φιλιπ Κλοντέλ

Η τρίτη μεγάλου μήκους του Γάλλου συγγραφέα και σκηνοθέτη, Φιλίπ Κλοντέλ «Avant l'hiver» , αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού του οποίου η ηρεμία ξαφνικά γκρεμίζεται από ένα εκ πρώτης όψεως ασήμαντο γεγονός.

Ο Ντανιέλ Οτέιγ είναι ο Πολ ένας νευροχειρούργος παντρεμένος με τη Λουσί την οποία υποδύεται η Κρίστιν Σκοτ Τόμας. Ενα ευτυχισμένο, πετυχημένο ζευγάρι δίχως προβλήματα. Μέχρι τη στιγμή που ανθοδέσμες από τριαντάφυλλα αρχίζουν να φτάνουν στο σπίτι από έναν ανώνυμο αποστολέα και ο Πολ αρχίζει να συναντά τυχαία, αλλά όλο και πιο συχνά μια νεαρή κοπέλα που υποδύεται η Λεϊλά Μπεχτί.

Και με αυτή την μικρή ασήμαντη αφορμή, η ζωή τους όπως την ήξεραν καταρρέει. Καθώς μπαίνει ο χειμώνας το κρύο φτάνει στη σχέση τους μαζί με μια σειρά από αμφιβολίες όχι μόνο για την αλήθεια που κρύβει ο καθένας τους αλλά και για τον ίδιο το γάμο τους. Για την ίδια τη ζωή τους.

Το φιλμ έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Τελιουράιντ ενώ θα βγει στις Γαλλικές αίθουσες τον Νοέμβριο φιλοδοξώντας να επαναλάβει την επιτυχία του «Απλά Σ' Αγαπώ».

Δείτε το τρέιλερ πιο κάτω.