Buzz

Ενα αστέρι για την Σκάρλετ!

στα 10

Η Σκάρλετ Γιόχανσον κέρδισε χθες τη θέση της στην αθανασία του χολιγουντιανού πάνθεον: το αστέρι της στο «Walk of Fame» της Λεωφόρου του Χόλιγουντ. Δείτε φωτογραφίες.

Ενα αστέρι για την Σκάρλετ!

Η 27χρονη πρωταγωνίστρια, την οποία αυτή την εποχή χαζεύουμε ως «Μαύρη Χήρα» στους «Avengers», έχει πλέον το δικό της αστέρι στην Hollywood Boulevard.

Στην τιμητική «Walk of Fame» τελετή που έγινε χθες στην καρδιά του Χόλιγουντ, την Σκάρλετ συνόδευσε (όπως συνηθίζεται) ένας συμπρωταγωνιστής της: ο Τζέρεμι Ρέινερ από τους «Avengers».

«Το να δουλεύει κανείς μαζί της είναι... απαίσιο!» την παρουσίασε στο πλήθος πειράζοντάς την. «Για 6 μήνες έτρωγα ξύλο! Με πλάκωνε, με πατούσε, σφουγγάριζε το πάτωμα με το πρόσωπό μου, την αξιοπρέπειά μου και τον αυτοσεβασμό μου κάθε μέρα. Και το έκανε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της!»

Η ίδια η Σκάρλετ δεν είχε όρεξη για αστεία. Ηταν μια μεγάλη μέρα για εκείνη, κάτι που δεν πήρε ούτε τυπικά, ούτε με τον κυνισμό της βιομηχανίας. Το ζούσε σαν κοριτσάκι.

«Οταν μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι θα μου δώσουν το δικό μου αστέρι, σκέφτηκα, φίλε μου πραγματικά τα κατάφερα σ' αυτή τη δουλειά» είπε εμφανώς συγκινημένη Σκάρλετ.

Ντυμένη κλασικά, με μαυρόασπρο φόρεμα και 30ς χτένισμα, η σταρ πόζαρε περήφανη. «Ο,τι κι αν συμβεί από εδώ και πέρα, έχω αφήσει το σημάδι μου. Είμαι εδώ και θα μείνω. Η οικογένειά μου, οι απόγονοί μου στο μέλλον μπορούν να με επισκέπτονται. Τι υπέροχο, συγκινητικό δώρο...»

Παντού υπάρχει ένας μύθος τελικά. Ακόμα και όσοι ζουν μέσα στην βιομηχανίας της λάμψης με κάτι ... παραμυθιάζονται.