Buzz

Η Εμα Στόουν σε ρόλο διαβόητης κακιάς

στα 10

To κορίτσι του Spiderman βρίσκεται αυτή την εποχή σε διαπραγματεύσεις με την Disney για να αναλάβει τον ρόλο μίας διαβότητης κακιάς: της Κρουέλα ντε Βιλ.

Η Εμα Στόουν σε ρόλο διαβόητης κακιάς

Eμείς περιμένουμε να τη δούμε στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «The Favourite», όπως επίσης και ξανά δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ στην νέα ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ («Whiplash»), το μιούζικαλ «La La Land».

Η Εμα Στόουν όμως είναι περιζήτητη. Και φημολογείται ότι την έχει πλησιάσει η Disney για να φορέσει το κουστούμι.... 101 δαλματικών σκυλιών.

Ή τουλάχιστον να μας περιγράψει τι οδήγησε αυτή τη γυναίκα στο να γίνει μία από τις πιο διαβόητες κακιές ηρωίδες της ιστορίας των καρτούν. Η 27χρονη κοκκινιμάλλα συζητά την εκδοχή να μεταμορφωθεί σε «Κρουέλα Ντε Βιλ» την ηρωίδα που έχει μείνει στην ιστορία για την φιλοδοξία της να φτιάξει ένα γούνινο παλτό από το δέρμα 101 κουταβιών δαλματίας.

Δείτε επίσης: H Εμα Στόουν χορεύει (και κολάζει) στο βίντεο κλιπ του «Anna» του Γουίλ Μπάτλερ

Το καρτούν είχε κυκλοφορήσει (και σοκάρει τα παιδάκια) το 1961. Στη live-action εκδοχή του (το 1996) το ρόλο της Κρουέλα είχε αναλάβει η Γκλεν Κλόουζ.

Σήμερα, η Disney συζητά να γυρίσει το prequel, όπου ο χαρακτήρας της Κρουέλα εξηγείται - τι την έκανε τόσο σκληρή, πιο ήταν το παρελθόν της. Και για αυτό το στούντιο απευθύνθηκε στη Στόουν, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει οτιδήποτε, με απίστευτο κωμικό timing.

H Κέλι Μάρσελ γράφει το σενάριο, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα όνομα σκηνοθέτη. Αναμένουμε...

Διαβάστε ακόμα: