Buzz

«Embrace your wild side». Πρώτο τρέιλερ για το «We Bought a Zoo» του Κάμερον Κρόου!

στα 10

Διατηρώντας, φυσικά, την αγορίστικη κοσμοθεωρία του, αλλά μάλλον περνώντας σ’ ένα πιο ενήλικου προβληματισμού σινεμά, ο Κάμερον Κρόου μοιάζει να κάνει μία ταινία με θέμα και αποδέκτη όλη την οικογένεια.

«Embrace your wild side». Πρώτο τρέιλερ για το «We Bought a Zoo» του Κάμερον Κρόου!

Αν ξεπεράσουμε το γεγονός ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον εμφανίζεται μετά τη μέση του τρέιλερ, το «We Bought a Zoo» μοιάζει να είναι μια από αυτές τις ταινίες που στην ελαφρότητά τους κρύβουν απαντήσεις για τα θεμελιώδη ερωτήματα της ζωής – όπως πάντα, δηλαδή, συμβαίνει με τις ταινίες του Κάμερον Κρόου.

Βασισμένο στα απομνημονεύματα του Μπέντζαμιν Μι, το «We Bought a Zoo» αφηγείται την αληθινή ιστορία του συγγραφέα και της οικογένειας του, οι οποίοι ξόδεψαν τις οικονομίες μιας ζωής για να αγοράσουν ένα ζωοολογικό κήπο με 200 είδη σπάνιων ζώων που απειλούνταν με αφανισμό στο Ντάρτμουρ της βρετανικής επαρχίας.

Σε σενάριο που συνυπογράφουν ο Κρόου με την αυθεντία της – όχι πάντα πετυχημένης – σύγχρονης ρομαντικής κομεντί, Αλίν Μπρος ΜακΚένα («Ο Διάβολος Φοράει Prada», «Μα Πώς τα Καταφέρνει», «Morning Glory»), το «We Bought a Ζοο» ενώνει τον Μάτ Ντέιμον με την Σκάρλετ Γιόχανσον, ενώ μαζί τους παίζουν ακόμη οι Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Ελ Φάνινγκ, Τζον Μάικλ Χίγκινς και Πάτρικ Φιούτζιτ.

Η δράση μεταφέρεται, βέβαια, στην Αμερική, όπου ο κεντρικός ήρωας, ένας πατέρας που μόλις έχει χάσει τη γυναίκα του, παίρνει όλη την οικογένεια κι εγκαθίσταται κοντά σ’ έναν παλιό ζωολογικό κήπο, αποφασισμένος να του ξαναδώσει ζωή! Το soundtrack της ταινίας έχει γράψει ο Jonsi, ο frontman των Ισλανδών Sigur Ros.

Το «We Bought a Zoo» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 23 Δεκεμβρίου, μέσα στο οικογενειακό πνεύμα των Χριστουγέννων!