Industry

Εξω απ’το παράθυρό μου, δυο Χελωνονιντζάκια κοίταζαν ανυπόμονα τα ρολόγια τους!

στα 10

Πού; Μα φυσικά στην Comic-Con, όπως φαίνεται στο geekymarvelous ντοκιμαντέρ του Μόργκαν Σπέρλοκ, «Comic-Con Episode IV: A Fan's Hope».

Εξω απ’το παράθυρό μου, δυο Χελωνονιντζάκια κοίταζαν ανυπόμονα τα ρολόγια τους!

Δεν έχετε άδικο αν διακρίνετε την ομοιότητα του τίτλου με το «Star Wars: Episode IV - A New Hope»: το ντοκιμαντέρ του Μόργκαν Σπέρλοκ βυθίζεται στο πολύχρωμο άδυτο της μεγαλύτερης συνεύρεσης fans της επιστημονικής – και όχι μόνο – φαντασίας!

Το «Comic-Con Episode IV: A Fan's Hope» έκανε την επίσημη πρεμιέρα του, με σχόλια ενθουσιασμού, στο Φεστιβάλ του Τορόντο, τώρα όμως είναι διαθέσιμο για VOD στο i-tunes, για όσους μπορούν να το δουν.

Με τον Τζος Γουίντον και τον Σταν Λι ως executive producers, η ταινία παρακολουθεί την Comic-Con του 2010 με έμφαση στους fans, τους ανώνυμους αλλά και τους επώνυμους, από τον Ιλάι Ροθ μέχρι τον Κέβιν Σμιθ.Ο Σπέρλοκ εξαπέλυσε από 15 έως και 30 οπερατέρ με κάμερες την κάθε μέρα της διοργάνωσης, οργώνοντας όλους τους χώρους και αποδίδοντας τέλεια τον πανζουρλισμό που επικρατεί στο ραντεβού του Σαν Ντιέγκο.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ κι ετοιμαστείτε για την επόμενη χρονιά, που, κατά τα λεγόμενα, ο Μόργκαν Σπέρλοκ, ο δημιουργός pop ντοκιμαντέρ σαν το «Super Size Me» και το «The Greatest Movie Ever Sold» θα παρουσιάσει και την πρώτη του ταινία μυθοπλασίας.