Buzz

Είστε έτοιμοι για ροκ; Δείτε πρώτοι το «Rock of Ages»

στα 10

To μιούζικαλ του Ανταμ Σάνκμαν μας γυρίζει πίσω στις μέρες του 80 όταν η μουσική ήταν δυνατή και τα μαλλιά θεαματικά. Και το flix σας προσκαλεί να το δείτε πρώτοι. Σε βραδινή προβολή για να μπορέσετε να φορέσετε και το ροκ δερμάτινο παντελόνι σας!

Flix Team
Είστε έτοιμοι για ροκ; Δείτε πρώτοι το «Rock of Ages»
Ροκ, ιδρώτας και Τομ Κρουζ

Το «Rock of Ages», βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό μιούζικαλ εξιστορεί τον έρωτα ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού που γνωρίζονται στην Sunsert Strip του Λος Αντζελες και που μοιράζονται το ίδιο όνειρο: να κατακτήσουν τη σκηνή μιας συναυλιακής αρένας και τον τίτλο του επόμενου μεγάλου ροκ σταρ.

O Τομ Κρουζ είναι ο Στέισι Τζαξ, ο απόλυτος ροκ σταρ των ‘80ς με το... απόλυτο μαλλί σε αυτό το κωμικό μιούζικαλ που υπήρξε μεγάλη επιτυχία στη σκηνή και που ντύνει τη δράση του με τραγούδια από γκρουπ όπως οι Bon Jovi, Journey, Foreigner, Styx, Twisted Sister, Pat Benatar.

Δίπλα στον Τομ Κρουζ συμπρωταγωνιστούν οι Πολ Τζιαμάτι, Άλεκ Μπόλντγουιν, Ράσελ Μπραντ, Μαλίν Άκερμαν, Κάθριν Ζίτα-Τζόουνς, Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ, ενώ οι νεαροί και ταχύτατα ανερχόμενοι Ντιέγκο Μπονέτα και Τζούλιαν Χιου κρατούν τους ρόλους των δυο βασικών ηρώων.

Το φιλμ βγαίνει στις αίθουσες στις 28 Ιουνίου, αλλά Flix εξασφάλισε για εσάς 10 διπλές προσκλήσεις για την πρώτη προβολή της ταινίας την Τρίτη 19 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον θερινό κινηματογράφο Village Cool στο Village Shopping & More στο Ρέντη.

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, στείλτε ένα e-mail στο win@flix.gr γράφοντας στο θέμα «Rock of Ages» και συμπληρώνοντας απαραίτητα ονοματεπώνυμο κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουνίου.

Rock on!