Buzz

Είστε έτοιμοι για... όλα; Δείτε πρώτοι το «Magic Mike»!

στα 10

Από την επόμενη εβδομάδα θα... βρέχει άντρες. Αντρες, έτοιμους για όλα! Διαβάστε πώς θα κερδίσετε μια πρόσκληση για την avant premiere του «Magic Mike», προσφορά του Flix και των Seven Films & Spentzos Film.

Flix Team
Είστε έτοιμοι για... όλα; Δείτε πρώτοι το «Magic Mike»!

Ο Μάικ είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και γοητεία, αναζητά το αμερικανικό όνειρο και κάνει όσες περισσότερες δουλειές μπορεί. Αλλά τη νύχτα… είναι απλά μαγικός! Κάθε νύχτα εδώ και χρόνια μεταμορφώνεται σε σέξι χορευτή. Με το μοναδικό του στυλ και τις χορευτικές του κινήσεις, βάζει φωτιά στην πίστα του κλαμπ Xquisite. Οσο περισσότερο τον λατρεύουν οι γυναίκες, τόσο περισσότερα ξοδεύουν, και τόσο πιο χαρούμενος είναι ο Ντάλας,ο ιδιοκτήτης του κλαμπ. Ο Μάικ θα γνωρίσει τον 19χρονο Ανταμ και θα τον πάρει υπό την προστασία του. Θα του μάθει την τέχνη του χορού, του ξελογιάσματος και του εύκολου χρήματος. Μέχρι που θα εμφανιστεί η πανέμορφη Μπρουκ,η αδερφή του Ανταμ. Ο Μάικ θα θελήσει να την κατακτήσει, όμως το τολμηρό του επάγγελμα και η έντονη ζωή του θα μπουν στη μέση.

Ο σκηνοθέτης Στίβεν Σόντερμπεργκ εμπνέεται από την αληθινή ιστορία του πρωταγωνιστή Τσάνινγκ Τέιτουμ και συνθέτει μία απροσδόκητη κωμωδία (με πρωταγωνιστές τους σμιλεμένους Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζο Μανγκανιέλο) που αιφνιδίασε τους κριτικούς στην Αμερική και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους.

«To "Magic Mike" είναι μια κωμωδία. Εχει πλάκα.» ομολογεί ο ίδιος ο Σόντερμπεργκ. «Είναι σαν ένα πάρτι. Είναι σαν μια ταινία του Ρόμπερτ Αλτμαν. Εχει ακριβώς αυτή την αίσθηση. Δεν είναι ότι έχει αστεία, αλλά οι ήρωες του είναι αστείοι... Το "Magic Mike" δεν θα είναι γυρισμένο με κάμερα στο χέρι και θα είναι ελάχιστα πιο χορογραφημένο από τις πρόσφατες ταινίες μου. Είναι πιο οπερατικό».

Το «Magic Mike» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους από την Τετάρτη, 1/8 από τις Seven Films και Spentzos Film.

Τη Δευτέρα όμως 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η avant premiere της ταινίας στο θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβος» (στο Πάρκο Φλοίσβου, Π. Φαλήρου) στις 21.00 (ώρα προσέλευσης 20.30).

Δέκα τυχεροί αναγνώστες του Flix θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, στείλτε ένα e-mail στο win@flix.gr με τις λέξεις «Magic Mike» στον θέμα κι απαραίτητα, το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι 10 αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση, θα ειδοποιηθούν με e-mail την Κυριακή το βράδυ.

Tags: Magic Mike