Buzz

«Είσαι καινούριος στη δουλειά;»: Τρέιλερ για «This is Martin Bonner»

στα 10

Κέρδισε ένα από τα βραβεία κοινού στο φετινό φεστιβάλ του Sundance, και το πρώτο τρέιλερ για το φιλμ, μας κάνει να καταλάβουμε το γιατί.

«Είσαι καινούριος στη δουλειά;»: Τρέιλερ για «This is Martin Bonner»

Το φιλμ του Τσαντ Χάρτιγκαν, ακολουθεί τον μεσήλικα ήρωά του που δανείζει το όνομά του και στον τίτλο του φιλμ από την Ανατολική Ακτή στη μέσα Αμερική, όπου προσπαθεί να χτίσει μια καινούρια ζωή μετά από μια σειρά γεγονότα που τον έφτασαν στα όριά του.

Φτάνοντας στο Ρίνο, θα αρχίσει να δουλεύει εθελοντικά σαν μέντορας σε ανθρώπους που βγαίνουν από την φυλακή, για να γνωρίσει έτσι το Τράβις, έναν μάλλον χαμένο άντρα με τον οποίο θα δημιουργήσει μια απρόβλεπτη φιλία.

Το φιλμ του Χάρτιγκαν, η δεύτερη μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη μετά το «Luke and Brie Are on a First Date» του 2008, προβλήθηκε στο τμήμα NEXT του Sundance, που περιλαμβάνει λιγότερο mainstream και πιο «παράξενες» ταινίες.

To τρέιλερ που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, το κάνει να μοιάζει αναμφίβολα ενδιαφέρον στο ύφος και τον τόνο του, ακόμη κι αν με την πρώτη ματιά η ιστορία του δεν υπόσχεται κάτι συναρπαστικά καινούριο.

Δείτε το πιο κάτω: