Buzz

Είναι το «Django Unchained» το ...δεύτερο μέρος της «Inglourious Basterds» τριλογίας;

στα 10

Ναι σύμφωνα με τον Κουέντιν Ταραντίνο! Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δαιμόνιος σκηνοθέτης το ομολόγησε: συνθέτει μία νέα τριλογία!

Είναι το «Django Unchained» το ...δεύτερο μέρος της «Inglourious Basterds» τριλογίας;

Με αφορμή την επέτειο του 200ου τεύχους του, το περιοδικό «Total Film» ονόμασε τον Κουέντιν Ταραντίνο «Σκηνοθέτη της Ζωής μας» και του έδωσε κεντρικό θέμα και συνέντευξη, ανάμεσα σε μία πολυσέλιδη κινηματογραφική extravaganza αφιερωμάτων για τα τελευταία 15 χρόνια σινεμά. Κι ο ίδιος φυσικά ανταποκρίθηκε με το γνωστό του στιλ, χειμαρρώδη λόγο και ενθουσιασμό (το συλλεκτικό αυτό τεύχος ήδη κυκλοφορεί).

Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν, ο Ταραντίνο μίλησε φυσικά και για το πολυαναμενόμενο «Django Unchained» και στη ροή του λόγου του, πέταξε κάτι που θα ενθουσιάσει τους φανς που αρέσκονται στο να συγκρίνουν, να διακρίνουν, να βρίσκουν κοινά, να ενώνουν τις τελείες και να καταλήγουν σε ενιαίες γραμμές που διέπουν το έργο των αγαπημένων τους σκηνοθετών: το «Django Unchained» δεν είναι παρά η δεύτερη στάση μίας νέας τριλογίας για τον Ταραντίνο, η οποία ξεκίνησε με το «Inglourious Basterds»

«Για μένα τα, ''Inglourious Basterds'' και ''Django Unchained'' είναι μέρη μίας τριλογίας» φαίνεται να λέει ο Ταραντίνο. «Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές ταινίες, αλλά υπάρχει μεταξύ τους μία μυστική συντροφικότητα. Για αυτό και μπορεί να υπάρξει και τρίτο μέρος. Δεν ξέρω ακόμα...»

Να θυμίσουμε ότι η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Αμερική ανήμερα τα Χριστούγεννα, ενώ στην Ελλάδα βγαίνει στις αίθουσες στις 17 Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε τα πάντα για το «Django Unchained» εδώ.